2777
2789

کاش یکی واقعا دوسم داشت از این حس مزخرف دوست داشتنی نبودن خلاص میشدم

همش احساس خلا و کافی نبودن دارم دلیلش اینه که هیچکس تو زندگیم واقعا دوسم نداشته حتی برای کسی که صدم رو گذاشتم ولم کرد،خیلی دلم گرفته خیلی..... چه کار کنم این احساسو نداشته باشم افسردگی گرفتم.....دلم میخواد یکی دوسم داشته باشه حمایتم کنه،حتی خانوادمم برام این کارو نکردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 

با ۲۳ تقریبا ۲۴ سال سن هنوز سینگلم 🙂🫠😁😂😂

ولش کن بابا عزیزم خودتو دوس داشته باش برای خودت باش برای خودت وقت بذار اونوقت احساس تنهایی نخواهی کرد چون خودتو دوس داری. فیلم ببین لایف استایلتو بساز برو بیرون قدم بزن اگه تو سن دانشگاه یا دبیرستانی درستو بخون استعدادتو پرورش بده موسیقی گوش کن ورزش کن اشپزی کن بیخیال همه گلم تو بهتر و دوست داشتنی تر از چیزی هستی که فکر میکنی 💎❤️‍🩹🙂🫠✨🦋🩷🤍

عزیزم، به شدت متوجه حس‌های سختی که داری میشم. واقعاً گاهی احساس تنهایی و بی‌محبت بودن می‌تونه خیلی دردناک باشه. این حس که هیچ‌کس نمی‌فهمه و هیچ‌کس تو رو دوست نداره، می‌تونه خیلی تو رو زمین بزاره. ولی باید بدونی که خیلی از این احساسات به خاطر تجارب تلخ قبلیه که تو ذهنمون مونده. شاید به خودت باور نکردی که سزاوار محبت و توجه هستی. پیشنهاد می‌کنم برای خودت وقت بذاری و بیشتر به خودت توجه کنی. خودت رو از دید مثبت ببین، چون تو ارزشمند هستی. هیچ‌چیز غلطی نیست توی احساست، ولی باید برای تغییرش از درون شروع کنی. شاید بخوای به کتاب‌های روانشناسی سر بزنی یا حتی سر بزنی به کانال تلگرامم که نکات کوچیکی برای تغییر احساسات و بهبود روابط رو به اشتراک میذارم. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هه چ جالب منم راجب همین تاپیک زدم

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

من ک فقط همه باهام دشمنی دارن 💔💔💔🙃🙃🙃

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!