2777
2789
عنوان

فیلر چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برو اونجا ببین چی میگن .شاید ژلش فاسد بوده .البته نگران نباش .چیزی نیست .

تماس گزفتم با خود دکترم صحبت کردم بهم چندتا قرص داد یکم بهترم گفتش اگ باز اوک نشدی حظوری بیا

دردش انگار میفته یهو ت دندونام میگیره ول میکنه

عزیزم نباید درد داشته باشه 

ورم کبودی قرمزی تا چند روز طبیعیه ...ولی دکتر به من گفت اگر درد زیاد داشتی فورا بیا چون طبیعی نیست 

حالا شما هم میگی بعد پنج روز تازه درد گرفته طبیعی نیست 

اره عزیزم هم عقب بود هم وسط چونم چال داشت با ۱ سی سی خیلییی خوب شد فرمش واقعا طبیعی و قشنگ شد

برای منم چال داره وسطش🥲

مبارکت باشع قشنگم🥰

چند ماه ماندگاری داره گلم؟

اگر امکانش هست میتونی عکس از قبل و بعد جونت از نیمرخ بفرستی؟

عزیزم نباید درد داشته باشه ورم کبودی قرمزی تا چند روز طبیعیه ...ولی دکتر به من گفت اگر درد زیاد داشت ...

از من نه قرمز شد نه ورم کرد ن کبود شد اصلا خارششم خوب شد یهو ی درد خفیفی میگیره ول میکنه دکترم گفت چون هیچ علائمی ندارم نگران نباشم ولی بازم قرص برای جلوگیری ک عفونت نکنه بهم داده میخورم

کاش منم جرعت داشتم انجام میدادماز دردش میترسم🥲هزینش چقدر شد؟؟؟؟

بدن با بدن ب نظرم فرق داره و آستانه تحمل هرکسی هم متفاوته من لحظه تزریق واقعا درد داشتم ولی بعدش اصلا و منشیشم بهم گفت کلا چونه نسبت به بقیه اعضا دردش بیشتره چون توی استخون مستقیم

برای منم چال داره وسطش🥲مبارکت باشع قشنگم🥰چند ماه ماندگاری داره گلم؟اگر امکانش هست میتونی عکس از قب ...

قربونت برم عزیزم اره ۱ سی‌سی بزنی چالتو پر میکنه گرد میشه خشگله فک کنم ی ۵ ۶ ماه باز باید برم ترمیم