2777
2789

نمیدونم چند درصد واقعا

ولی وقتای به کسی حسادت میکنم  از خودم متنفر میشم 

بعد انگار ناخوداگاه اون حس حسادت میاد سراغم انگار یکی از عمد هول میده توی مغزم  من دلم نمیخواد حسود باشم ☹ 

متنفرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چند درصد واقعاولی وقتای به کسی حسادت میکنم از خودم متنفر میشم بعد انگار ناخوداگاه اون حس حس ...

اشکال نداره اون فقط یه حسه وقتی این حس اومد باید بدونی بهتره بیشتر خودتو باور کنی 

اشکال نداره اون فقط یه حسه وقتی این حس اومد باید بدونی بهتره بیشتر خودتو باور کنی

وقتی هم‌این حس میاد اکثرا برای طرف مقابل دعا میکنم که موفق تر بشه، نعمتی داره از دست نده  که جلویی اون حسه گرفته بشه و ادامه پیدا نکنه

ولی در هر صورت باز هم اذیت میشم این حس بیاد

وقتی هم‌این حس میاد اکثرا برای طرف مقابل دعا میکنم که موفق تر بشه، نعمتی داره از دست نده که جلویی ا ...

ن دعا نکن شاید جسمت نمیخواد مهربون باشه جسمتو اذیت نکن فقط بپذیر این حس رو بعد به خودت بگو من بهترینم من باید با این داشته هام مسیر خودمو برم اگه من مثل اون بودم مسیر خودمو نمیتونم پیدا کنم . 

حرفت درسته مرسی از صداقتت ولی به هر چی کاری توجه کن حتی کوچیک ترینش خودتو تشویق کن

نه اعتماد به نفس دارم عاشق خودمم ولی توقع داشتم دیگه همسرم اینجوری خنجر نزنه 

مثلا میگم من باردار بودم گفتن دختره انداختم بیرون همین همسرم گفت زن دختر را نمیخوام دخترات بردار برو گمشو 

ولی بچم روزی که به دنیا اومد پسر بود از کار خدا که من اینار بشناسم تکیه نکنم بهشون 

ولی جاریم اومد گفت دختره برادر شوهرم گفت تف تو این زندگی شوهر من گفت خدارو شکر کن بچه سالم باشه مهم نیست چی باشه ایشالله قدمش خیره اونجا اولین بار بود زدم تو گوشش گفتم ولی انشالله بچه های تو بمیرن تا بخوان تو باباشون باشی ❤️ 😔

نه اعتماد به نفس دارم عاشق خودمم ولی توقع داشتم دیگه همسرم اینجوری خنجر نزنه مثلا میگم من باردار بود ...

عزیزم تو خیلی با درکی گذشته ها دیگه گذشته شاید همسرت اوم لحضه از چیز دیگه عصبی بود سر تو خالی کرد حرفاشو . مهم اینه ببینی امروز رو چطور زیبا تر کنی میتونی امروز چای با هر خوراکی خوشمزه درست کنی یا روز خوبی برای خودت بسازی . مهم اینه با احساس خودت آشنا بشی سرکوبش نکنی قلبم