2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره فیلره برندش خوبه شما دکتر میرید یا ا آریشگاه؟

فیلر برند نیس همون ب ژل میگن.مگ ارایشگاهم ژل لب میزنن🙄اونا غیر بهداشتیو خطرناکه من مطب دکتر میرم اونم ن هر دکتر زپرتی دکتر معروف

فیلر برند نیس همون ب ژل میگن.مگ ارایشگاهم ژل لب میزنن🙄اونا غیر بهداشتیو خطرناکه من مطب دکتر میرم او ...

فیلر ژله دیگه چه فرقی داره میکه فیلره برندش خوبه

شما چ برندی زدی

اخه یک میلیون نیم کجا میزنن اینقدر ارزون

من شهرستانم عزیزم پارسال یک ونیم بود تازه بوتاکس 500بود.دکتر گف از یک و نیم داریم تا بالای پنجاه تومن.ولی مث اینک برند مال تو خوب نبوده زود جذب شده

۵ولی لبام خیلی پوسته پوسته میشه فک کنم حساسیت دارم

پوسته پوسته شدن واسه اینه که هیالورونیک اسیده اب جذب میکنه و لب شما هم بزرگتر از قبل شده پوست باز میکنه

مدام باید چربش کنی و اصلا ولش نکنی وگرنه همیشه لبت ظاهرش زشت میشه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

2790
2778
2791
2779
2792