یکی بی اعتماد بنفس باشه بهش میگین اعتماد بنفس داشته باشه ولی وقتی یکی اعتماد بنفس داره سرکوفتش میکنین؟ 😐😂اعتماد بنفس خیییلی رو چهره تاثیر میزاره حتی اگه معمولی باشی خوشگلتر نشونت میده من خودم اعتماد بنفسم بالا بوده و الان بیشترم شده همیشه عاشق این کارم که برم جلو آینه چندساعت نگاخودم کنم و فیض ببرم هرشب قبل خواب از خدا تشکر میکنم بخاطر چنین قیافه و اندامی😍
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دو سه تا تاپیک پایینتر از شما یکی تاپیک زده زشتم از خدا باید گله کنم
گفتم چقدر تفاوت بین آدم هاست
همه چیزم از درون آدم نشات میگیره
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
متاسفانه همجنسام قدر زیباییشونو نمیدونن مدام از خودشون و دیگران هزارتا عیبو ایراد میگیرن
یکیشونم منم😂😂
البته خودم از خودم اما به هیچکس اجازه نمیدم ازم ایراد بگیره
ی جنگ درونی با خودم دارم😂😂