2777
2789
عنوان

عاشق اعتماد بنفس و چهرمم😍

79 بازدید | 7 پست

یکی بی اعتماد بنفس باشه بهش میگین اعتماد بنفس داشته باشه ولی وقتی یکی اعتماد بنفس داره سرکوفتش میکنین؟ 😐😂اعتماد بنفس خیییلی رو چهره تاثیر میزاره حتی اگه معمولی باشی خوشگلتر نشونت میده من خودم اعتماد بنفسم بالا بوده و الان بیشترم شده همیشه عاشق این کارم که برم جلو آینه چندساعت نگاخودم کنم و فیض ببرم هرشب قبل خواب از خدا تشکر میکنم بخاطر چنین قیافه و اندامی😍

ما# ‍ زنا هممون زیباییم خودمونو دوست داشته باشیم

کاربری دست 2نفر هست! 

دو سه تا تاپیک پایین تر از شما.....

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی چند ساعت جلوی آینه؟

فقط مراقب باشید خودشیفتگی را با اعتماد و عزت نفس بالا اشتباه نگیرید.

برای دوست داشتن خود واقعا نیازی به ایستادن در جلوی اینه نیست. همین که مراقب سلامت جسمی و روانتون باشید و براش وقت بگذارید کافی هست.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چی

شما تاپیک زدی عاشق خودم و چهرمم 

دو سه تا تاپیک پایین‌تر از شما یکی تاپیک زده زشتم از خدا باید گله کنم

گفتم چقدر تفاوت بین آدم هاست

همه چیزم از درون آدم نشات میگیره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید
روزی چند ساعت جلوی آینه؟فقط مراقب باشید خودشیفتگی را با اعتماد و عزت نفس بالا اشتباه نگیرید. برای دو ...

خودشیفتگی بهتر ازینه که یه بی اعتماد بنفس باشی نتونی تا دم در راه بری به کسی هم اسیبی نمیزنه

کسی که عاشق قیافه و اندام خودشه خودشیفته نیست گل😂

کاربری دست 2نفر هست! 

شما تاپیک زدی عاشق خودم و چهرمم دو سه تا تاپیک پایین‌تر از شما یکی تاپیک زده زشتم از خدا باید گله کن ...

متاسفانه همجنسام قدر زیباییشونو نمیدونن مدام از خودشون و دیگران هزارتا عیبو ایراد میگیرن 

کاربری دست 2نفر هست! 

متاسفانه همجنسام قدر زیباییشونو نمیدونن مدام از خودشون و دیگران هزارتا عیبو ایراد میگیرن

یکیشونم منم😂😂

البته خودم از خودم اما به هیچکس اجازه نمیدم ازم ایراد بگیره 

ی جنگ درونی با خودم دارم😂😂

بیشتر ببینید