2777
2789
عنوان

اگه تو فضای مجازی چت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو مسائل روزانه چون این امکان نداره 

فوقش یه روز از مسائل روزانه حرف میزنه ادم بعدش میره سراف اصل مطلب 

و اینکه اصلا گیریم مسائل روزانه چ لزومی داره زن متاهل با مرد غریبه چت کنه راجب مسائل روزانه؟خیلی چرت نیس ؟اخه اصلا برای چیییی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ناراحت میشه ولی عصبی اینا نمیشه 

فقط دیگه از مهربونیش کم میکنه 

من هرجا تو کانالا بخام کامنت بزارم قبلش بهش میگم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
حمیداز رم چه خبر؟

خبر ندارم بزرگوار،از رم به قم آمدم 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
با مرد غریبه چه مسایل روزمره ای دارم که بخوام درباره ش چت کنم

پیج پابلیک دارم ، بعد رلم دادش ب من 

حالا دوستای مجازی سابقش پیام دادن 

منم همینجوری با یکیشون حرف معمولی زدم ولی رلم اون پیجی ک دارم رو همه پیامش رو خونده ، حرف خاصی نزدم و رو ندادم اصلا 

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 

قطعا ناراحت میشه و عصبی دختر همسایه نیستم ک روم غیرت و تعصب نداشته باشه و هیچی نگه اگه راحت از کنارش بگذره وهیچی نگه ینی واسش اهمیت ندارم این کار چ با منظور چ بی منظور خیانته

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
قطعا ناراحت میشه و عصبی دختر همسایه نیستم ک روم غیرت و تعصب نداشته باشه و هیچی نگه اگه راحت از کنارش ...

هزار بار ب طرف گفتم تو رابطم ک پررو نشه

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜