2777
2789
عنوان

دکتر ارتوپد خوب سراغ دارید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208350 بازدید | 172 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش هر کی میرید برید فقط پیش دکتر فرزین یزدان پرست نرید که رسما جنون داره. تعادل روانی نداره. فکر میکنم دچار زوال عقله ولی هنوز در بیمارستان جم داره طبابت میکنه و به مردم اسیب روانی و جسمی میزنه

دایی من میره دکتر نصیری متخصص هم هست تو کارش خیلی بهتر از قبل شده مشکل زانو داشت الان درمان شده خیلی ...

من از طریق همین سایت رفتم پیش دکتر نصیری. متاسفانه عده ای براش تبلیغ می‌کنند. اصلا تخصصی در کارشون ندارند 

سلام عزیزم اره من میشناسم کارشونم فوق العادست واقعا حرف نداره. اسمشون دکتر حمیدرضا اصلانی هست. کلا دکتر بسیار معروفی هستند چون کلی بازیگرا و ورزشکارا پیش ایشون عمل انجام دادن. من خودم برای آرتروز زانو پیششون رفتم واقعا ازشون راضی بودم

ماهم توارومیه اسم استاد فرهاد امینی رو شنیدیم که ارتوپد هست شکسته بندی سنتی و هیچ مدرکیم نداره و تواینستاتبلیغ میکنه و پیشش رفتیم، هیچ نتیجه ای ندیدیم. چون باماساز کدوم فلج درست شده تاحالا

اونم معجزه نمیکنه که... ولی ادعاش همینه