خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعد رفتنش نهایت چند شب دیرتر آدم میخوابه بعد زندگی همچنان ادامه داره، ولی اینکه یاد و خاطرش هم فرام ...
خودتونو درگیر هیج آدمی نکنید با آدما مهربون باشید احترام بزارید کاری ازتون برمیاد انجام بدید براش ولی تا از طرفتون مطمئن نشدید خودتونو درگیرش نکنید البته من تا حالا با جنس مخالف دوستی نکردم
دلیل که زیاده....میدونی آدمای این زمونه متأسفانه آدمای باثباتی نیستن انگار چن شخصیتی شدن واز همه مهمتر آدمای متعهد و باوفایی نیستن و ببخشید خیلی خودخواه هم هستن