2789
اصلا فکر نکرده تصمیم گرفته جور دیگه ای تو رو جلوه دادن در مورد سوال دومت ۵۰ ۵۰ افتاد اما اشاره داره ...

چه تصمیمی گرفته؟

یعنی منو بد جلوه دادن،از نظر شخصیت یا مالی؟

امیدی هست این مشکل درست بشه؟

ترم بعدی باهمیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی منو بد جلوه دادن،از نظر شخصیت یا مالی؟امیدی هست این مشکل درست بشه؟ترم بعدی باهمیم؟

کلا تو خوب جلوه ندادن 

شخص مقابل مسایل مالی پولی براش مهمه هر کسی پولدار تر پس بهتره 

گفتم پنجاه پنجاه اس بودن تو یه گروه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

خدا شاهده کارتت اصلا طلاق نداشت یعنی کاملا سبک و خوب بود نه وعده زمانی افتاده بود برای آشتی

خیلی ممنون عزیزم خیلی خوشحالم کردی ان شاالله آشتی کردم بهت خبر میدم 

از حسش بهم چیزی نیفتاده که هنوزم دوسم داره یا نه؟

امروز برای همیشه با دختر خاله م قهر بعد سی سال بهم نارو زد

الهی 

آشتی افتاده بود برات 

ببین خودتو پایین نیار من دیدم واقعا طرف در حدت نیست 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

کلا تو خوب جلوه ندادن شخص مقابل مسایل مالی پولی براش مهمه هر کسی پولدار تر پس بهتره گفتم پنجاه پنجاه ...

درمورد منو نامزدم چی حس می‌کنی 

درمورد زندگیم 

چه غریب ماندی ای دل🖤

کلا تو خوب جلوه ندادن شخص مقابل مسایل مالی پولی براش مهمه هر کسی پولدار تر پس بهتره گفتم پنجاه پنجاه ...

دلیل که جلو نیومد همین بوده؟چقدر احمقانه�😐

تصمیمی نداره که کاری بکنه؟آخه چند ماهه دوسم داره

الهی آشتی افتاده بود برات ببین خودتو پایین نیار من دیدم واقعا طرف در حدت نیست

این سی سال هرچی پیش هم گفتیم و حرف زدیم بخاطر اختلاف خونواده داره حرفا رو برملا کرده هرچی درد ودل کردم براش اشوب بزرگی پیش اومده نمیدونم این قضیه کی خاتمه پیدا میکنه

درمورد منو نامزدم چی حس می‌کنی درمورد زندگیم

دعوا کردید لامصبا 

کی بوده بینتون حرف برده یا آورده از وجود یکی داری اذیت میشی 

ولی نگران نباش دوست داره میبینم که تمام حرفای گذشته رو پس میگیره 

داره میاد که بهت بگه حق با توعه 

خاک تو سرش هر کسی تهتمت زده یا جور دیگه برداشت کرده گذاشته کف دست نامزدت 

نترس از تغییر ترس نداشته باش محکم وایسا چون پارتنرت پشتته 

فهمیده چه دختری هستی 

این سی سال هرچی پیش هم گفتیم و حرف زدیم بخاطر اختلاف خونواده داره حرفا رو برملا کرده هرچی درد ودل کر ...

بزار برات یع نگاه دیگه بکنم 

دعوا کردید لامصبا کی بوده بینتون حرف برده یا آورده از وجود یکی داری اذیت میشی ولی نگران نباش دوست دا ...

وای عزیزم چه دقیق گفتی 

نامزد عقدیم خواهرش درموردم بهش دروغ گفت و اونم بی خبر ازم رفت یه جای دور ولی الان پشیمون ولی چه سودی داره برام اون موقع که بهش نیاز داشتم حرف خواهرشو باور کرد 

به نظرت ته این زندگیم باهاش چی میشه 

خانواده مخصوصا خواهراش بیخیالم میشن 

حسش بهم چیه دلش برام تنگ میشه 

چه غریب ماندی ای دل🖤