2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 22 پست

اگر برای  حال خوب  گرمی دلت   فرار تنهایی  ازدواج کنی  

اینا بدتر میشه  حل نمیشه  

نمیگم ازدواج نکن   ازدواج بده 

میگم  اینا با ازدواج  ‌پر نمیشن  

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

انجام دادم فایده نداشته

امید به خدا عزیزم هیچ وقت از درگاهش مایوس نشو

حتما خیریتی داشته که نشده ولی شما انجام بده و ادامه بده 

مطمئن باش درست میشه

باور کن درکت میکنم ازدواج و عشق یه موهبتی هست که همه آدما هم نیاز دارن هم وجودش ضروریه 

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر برای حال خوب گرمی دلت فرار تنهایی ازدواج کنی اینا بدتر میشه حل نمیشه نمیگم ازدواج نکن ...

آدما مگه فقط به خاطر بچه ازدودج میکنن ؟؟به خاطر نیاز عاطفی و جنسیه دیگه 

هیچکس همراهت نیست ! ازدواجم کنی میبینی پسره بلااااستثنا چسبیده بغل مامانش. تو عمق وجودشون همینه. بعد ...

ببین حرفای ایشون رو باید با طلا نوشت.اندازه ی یه کتاب محتوا و معنا داشت.اینو ما متاهلا که چند ساله درگیریم خوب درک میکنیم

.البته من شما رو هم درک میکنم میدونم سخته کاملا حق داری.الهی که خداوند یه بخت خوب قسمتت بکنه عزیزم

ببین حرفای ایشون رو باید با طلا نوشت.اندازه ی یه کتاب محتوا و معنا داشت.اینو ما متاهلا که چند ساله د ...

من تازه یکساله ازدواج کردم ! کلا مرد خاورمیانه ایه و بچه ننه بازیاش. بعد اینکه داماد میکنن پسر رو، تازه ننش یادش میاد یه د و . ل دار زاییده 

🦁☀️🙃

من تازه یکساله ازدواج کردم ! کلا مرد خاورمیانه ایه و بچه ننه بازیاش. بعد اینکه داماد میکنن پسر رو، ت ...

دقیقا همینطوره.تا پسرشون مجرده،چشم دیدنشو ندارن هیچ احترام و ارزشی براش قائل نیستن.تا زن میگیره ول کن نیستن.وابستگی های مسخره که حال آدمو بهم میزنه.البته چندسال از زندگیتون بگذره خیلی بهتر میشه.من بچم که به دنیا اومد خیلی بهتر شد.یکم از اون بچه ننه بازی دست برداشته