2777
2789
جونم برات بگه امروز میخواستم برم خونه مامانم که هم خونه ش جارو بزنم همه غذا برای شام درس کنم اخه اون ...

همین الان پاشو شام درست کن 

شب تاکسی بگیر برو خونه مامان بابات ساعتی که اومدن تا در رو برات باز کنن

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام واسه روز معلم برا مامانم کیک بپزم😂😂😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

جونم برات بگه امروز میخواستم برم خونه مامانم که هم خونه ش جارو بزنم همه غذا برای شام درس کنم اخه اون ...

همیشه یادت باشه

همسر ادم مهم ترین ادم زندگیشه

بعد بچه بعد پدر مادر

بعد خواهر برادر

اگه مواد داشتم می پختم فک کنم زن داداشم لجش گرفته انگار معطل میکنه .همیشه میگم عجب غلطی کردیم این زن ...

وای چه بد 

پس پاشو برو خرید اول،،،، 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

شما کامنت منو دیدی شما به جای من بودی چکار میکردی

میگم می‌خوام غذا درست کنم کار دارم لطفاً پارکی جایی برید اگه میخوای تنها باشید

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

همیشه یادت باشههمسر ادم مهم ترین ادم زندگیشهبعد بچه بعد پدر مادربعد خواهر برادر

اره پدر و مادر گشنه باشن الان زمان مهمون بازی نیس مادر و پدرم پیرن ۶۰ سالشونه از صبح تا شب سر زمینن.انقدر ادم نباید بی فکر بشه چون فقط زن داریم 

دارم از درس شوهر بیشعورم حرص میخورم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.