2777
2789
بارداری عزیزم 

آها مبارکه عزیزم

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم خیلی کار خوبی کردی که خوشحالی تو با ما قسمت کردی 

تویی که دنبالشمو-گرفتی آرامشمو-نمیشنوی خواهشمو-برس به دادم/کجایی که گیره دلم-همینه تقدیر دلم-نباشی میمیره دلم-برس به دادم ...

چند وقت اقدام بودی عزیزم  دارو چیزی خوردی؟  دلیل پیروزیت فکر میکنی چی بود  بگو ما هم بهره ببریم 

تویی که دنبالشمو-گرفتی آرامشمو-نمیشنوی خواهشمو-برس به دادم/کجایی که گیره دلم-همینه تقدیر دلم-نباشی میمیره دلم-برس به دادم ...
مبارکه عزیزم 😍😍واسه منتظرا هم دعا کن💖💖

مرسی عزیزدلم ان شاالله همه به هر چی دلشون بخاد برسن خدا بهمشون اولاد صحیح و صالح نصیبشون کنه همچین به شما خواهری

قربووونت عزیزم، هر چی تلاش میکنم نمیشه.....😢

ااا  مثل من منم هر ماه فولی خوب دارم ا همسرم هم سالم  یک ساله نشده 

مرسی عزیزدلم ان شاالله همه به هر چی دلشون بخاد برسن خدا بهمشون اولاد صحیح و صالح نصیبشون کنه همچین ب ...

فدات شم عزیز دلم 😘😘😘💖

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
چند وقت اقدام بودی عزیزم  دارو چیزی خوردی؟  دلیل پیروزیت فکر میکنی چی بود  بگو ما هم ...

۵ماه اقدام بود عزیزم فقط میتونم بگم توکلتون فقط به خدا باشه

بار اول برای عفونت رفتم دکتر بهم دارو داد