2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه یکی نه دوتا مستقیم رفتی سراغ ۳تا

میخواستم ببینم جواب شماهاچیه

همسرم ازم این سوال روپرسید

گفتم بمیری 

گفت ۱/۴بهتره یاهیچ

گفتم اینکه چیزیوشریک باشی  باشی باکسی همون بهترهیچ 

نه بابااونکه صددرصداوضاع اقتصادی یجوریه نمیتونن حتی اگه بخوان 

شوهرم مثل این چالش مالش ها 

ازم پرسید میگفت به نظرت اگه دوحالت داشته باشی شوهرت بمیره بهتره یا۴تازن داشته باشه گفتم بمیره میخواستم ببینم جواب شمام همینه

دلیل خاصی داشت سر صبح همچین چیزی به ذهنتان رسید ؟ نود درصد آقایون با این اوضاع اقتصادی  زیر بار یک زن و بچه روزی ده بار زایمان طبیعی میکنن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بخواد هم نمیتونه بگیره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
همچین همسریو انتخاب نمیکنم اصلا.... اگر هم توی زندگی باشه صدرصد طلاق.

فرضی هستش مثل یه چالش

به نظرم مازناحاضریم بمیره اماباکسی شریکش نباشیم

شوهرم این سوالوپرسیدازم

نه اینکه فکرکنی خدایی نکرده دنباله اینه شلوارش دوتاشه

مدلشه ازاین سوالامیپرسه گاهی 

میخواستم ببینم جواب شماهاچیههمسرم ازم این سوال روپرسیدگفتم بمیری گفت ۱/۴بهتره یاهیچگفتم اینکه چیزیوش ...

همون جواب اولت بهش عالی بود

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

اره شوهرم ازم پرسیددیشب

میگفتی نه به مرگت راضیم نه تحمل زن دیگه ولی چون توان مالیت بالاست که فکر زن دوم و سومی حق و حقوقمو میگیرم و طلاق 😁🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

۲

به نظرت اینایی که میسازن باهوو چجوری میتونن به نظرمن درواقع انتخاب کردن خودشون هزاربارزنده شن وبمیرن

والاتوی فامیل دورمون دیدم سرش هووآورده اونم بابچه نه اینکه زن پیرایناهم باشه خیلیم جوون وبا۲بچه وهمزمان دارن زندگی میکنن

اونکه صددرصد به خاطرمشکلات اقتصادیولی شوهرم ازم پرسید من پرسیدم ببینم شمام عین من جوابتون ۲است

حالا به جز اقتصاد کلا سخت پسنده و کم با هر آدمی میتونه اخت بشه 

وتعریف از خود نباشه هم خودش هم اطرافیان میگن که هیچ کس نمیتونه مثل تو باشه

و جواب سوالت هم نه همون مرگ

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست