2777
2789
عنوان

جیش کرده رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 12116 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دار شدن از دور قشنگه ها 😷

ای وای منم جاریم اومده بود خونمون بچش رو تخت خوابمون گذاشته بود داشت پوشک میبست براش منم حرصم گرفته بود نمیدونستم چی بهش بگم بچتو رو تخت عوض نکن بعد نمیدونم چی شده بود بچش دیش کرده بود رو تخت رو تختی همونجوری ول کرده بود بلندشم نکرده بود بهم گفت که بچم دیش کرده رو رو تختیتون بنداز لباسشوی داشتم از حرص میمردم گفتم مهمونه چیزی نگم رو تختی با سلیقه خودمون 200 تومن داده بودیم  داشتم سکته میکردم از دستش

کلا جمعش کردم حس خوبی نداشتم بهش

حالا خوبه شماره یک بود مگه نه دمیدادم خویش بشوره

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
ای وای منم جاریم اومده بود خونمون بچش رو تخت خوابمون گذاشته بود داشت پوشک میبست براش منم حرصم گرفته ...

ای بابا

من جایی برم اگه بخوام بچمو عوض کنم اول از صاحبخونه اجازه میگیرم که کجا عوضش کنم بعد هم همیشه همراه خودم تشک تعویض میبرم و اونو میندازم زیرش و بعد عوض میکنم

بعضی خونه ها هم اگه رو سرامیک فرش نباشه اونجا عوض میکنم بچه رو

خونه خودم حساس نیستم اما خونه دیگران خیلی دقت میکنم که جایی کثیف نشه

خدایا مرسی        

ای بابا من جایی برم اگه بخوام بچمو عوض کنم اول از صاحبخونه اجازه میگیرم که کجا عوضش کنم بعد هم همیش ...

اره به خدا مونده بودم چی بگم اصلا چپو راست میرفت رو تخت منم خیلی حساسم یکی بره رو تخت خوابمون گفتم مهمونه چیزی نگفتم تازه خودش میگفت بچه خواهر شوهرم رفته خونشون دیش کرده رو فرشم چشم غره رفتم بهش بچه خواهر شوهرم به مامانش گفته زن دایی چش غره رفته ابروهاشو توهم کرده میگفت اصلا مراعات نمیکنن خودش از همه بد تر بود خودش بالا سر بجش بود مثلا

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
اره به خدا مونده بودم چی بگم اصلا چپو راست میرفت رو تخت منم خیلی حساسم یکی بره رو تخت خوابمون گفتم م ...

چقدر زشت اونم روی تخت😷😷😷😷

من خودم هر جا مهمونی میرم حتی پلاستیک مخصوصا پوشک میبرم میگذارم ،که مستقیم نره تو سطل زبالشون.