2777
2789
والا با نی نی یار چند بار حرف زدم گفت آزاد نمی‌کنیم اون روز ویس فرستادم ی حالت مظلومانه ای😂 قبول کر ...

امیدوارم همیشه از پس کارهات بر بیایی

من یه هفتایی دارم تعلیق شده برای هر کدومش کلی چونه زدم فایده نداشت

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند روزه انقدر بالا آوردم معدم درد میکنه به شدت کلاً یه شب خوابیدم اونم با پانیک از خواب پریدم و تا ...

الهی عزیزم منم دوستم اینجوریا ولی رفته مشاور اینا الان خیلی خوبع

کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🦋🌱 درخواست ندین

امیدوارم همیشه از پس کارهات بر بیاییمن یه هفتایی دارم تعلیق شده برای هر کدومش کلی چونه زدم فایده ندا ...

ویس فرستادم گفتم من این سایت دوس دارم حالا یبار درگیر شدم اصلا یادم نیس من که نمیخوام این سایت بهم بریزم یا بی نظم کنم منم دوس دارم تاپیک بزارم شرکت کنم همش خواننده نباشم لطفا منو از تعلیقی دربیار نی نی یار عزیز باتشکر خداحافظ😂

ویس فرستادم گفتم من این سایت دوس دارم حالا یبار درگیر شدم اصلا یادم نیس من که نمیخوام این سایت بهم ب ...

الان باز خوب شد تعلیق دائمی بندرت میکنند این کاربری اصلیم نیست کاربری اصلیم بخاطر بندر عباس تا ۱۴ تعلیقه البته یکماه پیشم بود الان اکثرا چند روزه تعلیق میکنند

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*