2777
2789
اشتهاش زیاده. دقیقا رفتار شوهر منم گاهی شنگوله گاهی مثل روانیا

نمیدونم چی بگم شوهر من که اصلا درست وحسابی چیزی نمی خوره لاغر شده و قیافش هم داغون خیلی سعی کردم ترکش بدم ولی نشد دیگه سعی می کنم بیخیالش بشم اون ور حیاط یه پاتوق داره میشینه همونجا،اکثرا شبها هم همونجا میمونه ،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آی مشکوکه پس ،تا حالا چیزی تو جیبهاش پیدا کردی؟بیرون چی زیاد میره؟

تو جیبش هیچی پیدا نکردم. بیرون اره. صبح تا عصر که سرکاره. روزهای تعطیل هم همیشه یه برنامه ای میچینه که بره بیرون. مثلا ماشینو می‌بره مکانیکی، یا کارواش یا می‌ره مغازه خرید می‌کنه 

باز خوبه تا مطمئن نشدی بچه دار نشو ،بچه گناه داره

اره خونمون متشنجه همیشه. درآمدش هم نمی‌دونم کجا می‌ره ، اصلا پول نمی‌مونه دستمون. خرج خونه و خرج خودمو خودم میدم. من بخوام بچه دار بشم، خرجشو کی میده. خب خودم میوفتم توی فشار دیگه . پس نمیخوام

اره خونمون متشنجه همیشه. درآمدش هم نمی‌دونم کجا می‌ره ، اصلا پول نمی‌مونه دستمون. خرج خونه و خرج خود ...

خیلی هم عذاب وجدان میگیری که چرا با این وضع بچه دار شدی،من دوتا دارم به خاطر اونا تحمل میکنم دعا میکنم عاقبت بخیر بشن پسرم الان دوازده سالشه خیلی کنترل کردنش سخت شده

خیلی هم عذاب وجدان میگیری که چرا با این وضع بچه دار شدی،من دوتا دارم به خاطر اونا تحمل میکنم دعا میک ...

خدا حفظش کنه عزیزم. شما والد آگاه هستی. خیلی بهتره که پدر مادر هردو والد آگاه باشم اما یکیشون هم آگاه باشه، برای بچه کافیه. شما که نمیتونی همسرتو تغییر بدی، پس بیشتر مسئولیت ها روی دوش شماست. پس بخاطر خودت و بچه هات بیشتر روی آرامش خودت و آگاهی خودت کار کن تا بچه هات بتونن همه چیزو از تو یاد بگیرن و پدرشون نتونه بچه رو مثل خودش کنه ناخودآگاه. سخته ولی شدنیه.❤️

به نظرم برای ترک دادن همسرت هم تلاش کن. بالاخره پدر بچته.

راستی مرسی از راهنمایی هایی که کردی بهم🩷