2777
2789
عنوان

جریان فروشنده مغازمون

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست
شوهرت زیادی مغازه رو در اختیارش گذاشت فکر کرد همه کاره اونجاس که باهات اینجوری پررو برخورد کرد،خودمم ...

افرینننن دقیقن .من بهش گفتم تو ی شاگردی برا شوهرم چ فرق میکنه ک ب من میگی نیا گفت من فروشندم چرا گفتی شاگرد و سرم داد زد اصن ی وضعی انگار من رفته بودم مغازه اون 

خلاصه ک ی دختر افغانی گرفتم که حواسش ب خانوم امیری باشه 

حالا هر سری ی تهمت ب این افغانی میرنه 

و بهش اهانت میکنه ک تو افغانی چرا اومدی اینجا 

منم دیگه توپم پر شد امروز بهش زنگ زدم 

گفتم نرو رو مخ این دختره افغانی 

افغانستانم ی زمانی جز ایران بوده 

خیلی از افغانیا بهترن تا ما ایرانیا و اگه ی بار دیگه تهمت بهش بزنی میگم ک بره اعاده هیثیت کنه 

ب تو چ ربط داره این دختر تو خیابون چیکار میکنه ک هی راپرت میدی .ب من چ زندگی خصوصیش اخه شاگرد افغانی همه چیزو ب من میگه و پول نقدیارم شب ب شب تو دفتر مینویسه و میکه کارت ب کارتارم اول خانوم امیری میگفت بزنن ب کارت خودش .ک من ب شاگرد افغانی کارته خودمو دادم ک دیگه بزنن ب کارته خودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خسته نباشید، بیمش کنید و باهاش قرارداد ببندید،قرارداد یجوری باشه که بعدا عذرشو خواستید نتونه شکای ...

چ جوری !؟شوهرم بلد نیس میگه بعد قرار داد خودش برامون دردسر میشه 

چ جوری !؟شوهرم بلد نیس میگه بعد قرار داد خودش برامون دردسر میشه

بده قرارداد رو وکیل برات تنظیم کنه

راستی قبلش مطمئن شو که میتونه ازتون شکایت کنه یا نه! اگر شوهرت ترسو و نابلده،ممکنه فروشندتون فقط ترسونده باشه شوهرتو

یه جلسه هزینه مشاوره بده به یه وکیل و همه چیز رو ازش بپرس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم