2777
2789
نه بابا مجازی بود

سلام عزیزم  مثبت فک کن منظورش این بوده یعنی جواب نده بعدشم شخصیت خودش نشون داده بیخیال بهش فک نکن چ مجازی چ عمومی اصلا ذهنت درگیر نکن گلم 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
بلاک ریپورتش میکردی

باز هر موقع میرفتم جای مسدودیام یادم میومد کاش اینقدر دل نازک نبودم بقیه جلو روشون بهشون میگن جن ده به چپشون نیست اونوقت یه ادمی که حتی منو نمی‌شناسه بهم میگه جن. ده دلم میشکنه شفا بدن منو الهی

یوخ یوخ یوخ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم مثبت فک کن منظورش این بوده یعنی جواب نده بعدشم شخصیت خودش نشون داده بیخیال بهش فک نکن چ ...

آره والا ولشون کن ولی بازم ناراحتم (((: 

یوخ یوخ یوخ 

اها این که چیزی نیست خواهر جانمن یه بنده خدا رو ایسگا کردم بدتر از ایناش شنیدمدر جواب می‌نوشتم براش ...

چیزی نیست ولی من بازم ناراحتم همش میاد تو فکرم 

یوخ یوخ یوخ 

چیزی نیست ولی من بازم ناراحتم همش میاد تو فکرم

اون یه چیزی پرونده خب 

دقیقا هم به هدف ناراحت کردنت

میخوای بذاری یه از خدا بی‌خبر اینقدر راحت آرامشت رو به هم بریزه؟

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

اون یه چیزی پرونده خب دقیقا هم به هدف ناراحت کردنتمیخوای بذاری یه از خدا بی‌خبر اینقدر راحت آرامشت ر ...

کون لقش هرچی گفته خودشه دختره ی حرومی زودتر از فکرم بره کاش چند روز دیگه یادم میره

یوخ یوخ یوخ 

دیدی ادم وقتی هیچکی اطرافش نیست می گوزه درحالی که بوش برای لایه اوزون خوب نیست

در مجازی هم طرف چون نمیبیننش هر حرفی میزنه درحالی که دل کسی میشکنه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

2790
2778
2791
2779
2792