2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اگه ندیدی تاپیک قبولیمو زدم

پشت کنکوری هستی!یا امسال دوازدهمی ؟

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

پشت کنکوری هستی!یا امسال دوازدهمی ؟

نه دانشجوی انصرافی بودم ولی نخوندم 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

پشت کنکوری

ولی اگه کلا دوازدهم رو خوب بخونین خیلی تاثیر داره

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

نه دانشجوی انصرافی بودم ولی نخوندم

😂من اگه ب جا ت بودم هر رشته ای قبول میشدم رو دو دستی میچسبیدم

پارسال هوشبری قبول شدم نرفتم

😳خیلی خوبه هوشبری پول خوبی هم داره

😂من اگه ب جا ت بودم هر رشته ای قبول میشدم رو دو دستی میچسبیدم

فک میکنی اینجوریه ، وگرنه اگه شروع کنی به خوندن اخرش رشته تاپ نیاری خیلی بهت فشار میاد 

ایشالا همین امسال یه رشته خوب بیاری ♥️

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

وهه فقط زیست و شیمی اونم یچیزاییی

منم کم و بیش خوندم فقط ب نهایی خیلی امیدوارم بخونم حداقل ترازم رو یکم جا ب جا کنه امسال نوبت اول دوازدهم رو کلا نخوندم سر امتحان نوبت مادربزرگم فوت کرد ولی معدلم شد ۱۹.۵۰ با اینکه همش با دانسته های خودم میرفتم پایین ترین نمره ام فارسی بود با ۱۷.۵ 

2790
2778
2791
2779
2792