2821
2789
اصرار **

باشه حالا که اصرار میکنید ،میام فقط زود میرما،میخواستم بگم قدر الانت رو بدون حتما باید یه سر خر باشه اذیت کنه خیانت کنه،کیف دنیارو بکن

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از بغل برو آقای اسرار

از بغل ،،،،نه بغل رو نیستم ،من متاهلم رو من حساب نکنید،

اجبا ادم نمیتونه ای باب

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

از بغل برو آقای اسرار

ابجی من معذرت میخوام امیدوارم ناراحت نشده باشید به جان یدونه دخترم که همه دنیامه،شوخی کردم،و الان پشیمونم،ببخشید  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز