2777
2789
عنوان

دلی➕عکس🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 50 پست
ارع فقط حواست باش، کسی که می دونی بعدا تلاش خواهد کرد بدینشه برن کلاس بالاتر اما بی سواد

مستمر تاثیر زیاد هم نداره براشون البته

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره من جای شما باشم ارفاق میکنم نمره ی مستمر بیست سال بعد یادمون نمیاد قبول شدیم یانه ولی خاطره ی خو ...

بله دقیقاا

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

وای حالا دبیرای ما کم میکردنمیگفتن اینجوری به خودتون مغرور میشید 🤣🤣🤣

اخه مستمر هم اذیت میکنن:/

هیچ تاثیری نداره توی کنکور که

خیلی ارفاق کن 🥲😂یک سوال داشتم یکی از دبیرای ما مستمر منو خیلی کم داد اگه ترم دوم رو خوب بدم با مست ...

پایه چندمی؟

وایییییعنی برگه ترم دوم رو خوب بدم چون مستمرم کمه نمرمو می‌کشه پایین؟🥲

متاسفانه اره تاثیر داره ولی ضریب مستمر یک هست تاثیر اش کمتر از امتحان پایانی هست

2790
2778
2791
2779
2792