2777
2789
اره اب سبزیجات ریخته بود روی پالازه استخونی رنگ توی ی مین با ترکیب اب و سرکه محو شد

چه جااالب😀 منم میخوام بریزم تو شامپو فرش ،هر چه باداباد 😓😓

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیلی هم عالی😍😍😍😍ممنووووووون 

خواااهش 😍😍😘😘 برای لکه های گاز هم خیلی خوبه تو نیم ثانیه پاک میشه😀

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

من برای مبلام پودر لباسشویی و یکم شامپو فرش رو با آب قاطی کردم با اسکاچ کفشو میداشتم یا کلا اسکاجو خیس میکردم میکشیدم رو مبلا.. خیس شد ولی بعدش اینقدر تمیز شد کیف کردم  😍تازه مبلای من رنگشون کرمه 

گفتم اینجا بگم هرکی خواست امتحان کنه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
من برای مبلام پودر لباسشویی رو با آب قاطی کردم با اسکاچ کفشو میداشتم یا کلا اسکاجو خیس میکردم میکشید ...

شامپو فرش نزدی؟ بعد لکه نشد؟

شامپو فرش نزدی؟ بعد لکه نشد؟

چرا یه کمم شامپو فرش برا کف کردنش قاطی کردم ..نه اصلا لکه نشد کل مبلو کشیدم خیس خیس شد بعد یه پارچه خشک رو فشار میدادم رو مبل یکم نمشو گرفت بعد دیگه یه روز موند تا خشک شد

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
چرا یه کمم شامپو فرش برا کف کردنش قاطی کردم ..نه اصلا لکه نشد کل مبلو کشیدم خیس خیس شد بعد یه پارچه ...

چه خوووب😍

چه خوووب😍

آره  اگه زودتر امتحان میکردم پارسال اینقدر اذیت نمیشدم ..براعید پارسال تک تکشونو بردم تو حیاط با پودرو وایتکس کشیدم 😩 و باآب شستم ۴ روز بود تا خشک شدن ولی برق میزد😍

ولی امسال راحت شدم