2777
2789
عنوان

تنگی کردن واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر نمیشی جمع میشهوگرنه دکتر میفهمه رابطه داشتی😂اون ادم نمیفهمه فقطاگ کار بلد باشه میفهمه طرف

اینا همش حرفه بعد یمدت ک بگذره هیشکی متوجه نمیشه همیشه باهمه سر این بحث میکردم ک بکارت وجود نداره و تستش غیرعلمی و مزخرفه تا اینکه دیگه از نزدیکککک بهم ثابت شد دوستم ک۷سال با نامزدش بود رابطه هم داشتن قبل عقد مامانش بهش گف برو گواهی بکارت بگیر اونم رفت گفت مجردم و گواهی میخوام بهش دادن راحت😂😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
راهش اینه مردها چهار کاره بخرن

ها؟😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خب برن ب شوهرشون بگن بوتاکس بزنه تا بزرگتر بشه!چرا واقعا خانوما همچین بلاهایی سرخودشون میارن

عزیزم بلا نیست😂😂😂😂😂

یه چیز شبیه آلت دستگاهش 

وارد ولژن میکنن و اون سفت مبکنه داخلو

ن درد داره ن چیزی

گفتم ک درمانیه

پوتاکس چیه😂😂😂😂😂

عزیزم بلا نیست😂😂😂😂😂یه چیز شبیه آلت دستگاهش وارد ولژن میکنن و اون سفت مبکنه داخلون درد داره ن چی ...

خب دیگه میگم چرا اون مرد نمیره آلتشو تغییر بده ک دوطرف لذت ببرن؟

ما خانوما همش دنبال ایراد گرفتن از خودمونیم

این یه کار درمانیه عزیزم😐همه دکتر هام انجام میدنهایفو واژن اسمشه برای لذت بیشتر طرفینمشکل خاصی نمیب ...

از کی تاحالا لذت بیشتر یعنی درمان؟

درمان یعنی طرف جونش در خطر باشه درد بکشه زندگیش مختل بشه هرکی کمتر از سک‌س لذت ببره جونش در خطره دکتر باید تنگش کنه تا زنده بمونه؟

شیاف ماریانا بگیر

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم بلا نیست😂😂😂😂😂یه چیز شبیه آلت دستگاهش وارد ولژن میکنن و اون سفت مبکنه داخلون درد داره ن چی ...

😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من جراح تنگی کردن واژن توی تهران میشناسم دکتر فاطمه سیدی خیلی دکتر خوبیه. این جراحی رو برای دختر عموم انجام داده بود و خیلی راضیه ازش 

خواستی آدرس و شماره تماسشو میدم بهت مشاوره بگیر ازش