2777
2789
عنوان

چرا خیلی از متاهلا دل برا مجردا میسوزونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 82 پست
برای مردا بخش کوچیکی نیست

اینکه بگیم «برای مردها فقط رابطه مهمه»، کلیشه ی نادرستیه. مردها هم نیاز به عشق، احترام و احساس ارزشمندی دارن.  

مثلاً یه مردی که همسرش بهش بی احترامی میکنه، ولی رابطه ی جنسی داره، آیا واقعاً خوشحاله؟ یا یه مردی که احساس میکنه همسرش دوستش نداره، ولی رابطه وجود داره، آیا این براش کافیه؟

نه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه بگیم «برای مردها فقط رابطه مهمه»، کلیشه ی نادرستیه. مردها هم نیاز به عشق، احترام و احساس ارزشم ...

الان چه ربطی داشت ! معلومه که مردا براشون احترام مهمه ، رابطه و احترام در کنار هم . ولی رابطه کفه اش سنگین تره 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تا حدی ممکنه درست باشه ولی برای ادمای معمولی هم اگه از نظر ثروت و زیبایی سطح خوبی باشن موقعبت خوبی د ...

خیلی از زنا هم هستن 

با مرد زیباتر یا پولدارتر به شوهرشون خیانت کردن

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

اینکه بگیم «برای مردها فقط رابطه مهمه»، کلیشه ی نادرستیه. مردها هم نیاز به عشق، احترام و احساس ارزشم ...

موافقم 

ولی چیز عجیبی که دیدم وقتی زنشون و از نطر طاهری و رابطه جتسی دوست داشته باشن  خیلی از اخلاقای بد زنشون و شاید نبینن 

با تجربه اطرافیان به این موصوع رسیدم .مردا واقعا عقلشون به چشمشونه 

البته خیلی چیزای دیکه هم کنارش مهمه اینکه زن موفقی باشه ..‌ پولدار باشه کلا زن رو تحسین کنند واخلاق خوب هم مهمه

من متاهلم ، از من به شما نصیحت مجرد بمونید تو متاهلی هیچ خبری نیست ، اکثرا هم برای فیس و افاده از خودشون و شوهراشون تعریف میکنن 

حاظرم ۲۰ از عمرم رو بدم فقط برگردم به زمان مجردی 

ببین اکثرا به همه چی صفروصدی نگاه می کنند هیچکس نمیاد دقیق و با تحلیل حرف بزنه ...یا نگاه منصفانه داشته باشه... اگر بخوای بر حسب چنین حرفایی تو زندگیت تصمیم بگیری قطعا به مشکل میخوری.چه در مورد ازدواج چه در مورد کار و چیزای دیگه

الان چه ربطی داشت ! معلومه که مردا براشون احترام مهمه ، رابطه و احترام در کنار هم . ولی رابطه کفه اش ...

اینجور که تو میگی پس رابطه ی جنسی برای تو هم کفه‌اش سنگین‌تره؟ یعنی زندگی مشترک مثل یه بوفه ی سلف سرویس هست که تو فقط میری سراغ همون یک غذای مورد علاقت و بقیه‌ی چیزها رو بی‌اهمیت میدونی؟! 😅

یادت نره که زندگی ترازو نیست، پازله

اینجور که تو میگی پس رابطه ی جنسی برای تو هم کفه‌اش سنگین‌تره؟ یعنی زندگی مشترک مثل یه بوفه ی سلف سر ...

شعار#  

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

موافقم ولی چیز عجیبی که دیدم وقتی زنشون و از نطر طاهری و رابطه جتسی دوست داشته باشن خیلی از اخلاقای ...

مردی ک چشم‌بسته انتخاب می‌کنه بایدم گوش‌بسته تحمل کنه 

دقیقاً توصیف یه مرد شکارچی رو کردی! 😂  

یعنی مردی که فقط با چشمش تصمیم می‌گیره، بعدش هم تا آخر عمر باید با گوشش بسازه (چون زن بداخلاقه ولی خوشگله)!  حالا سوال اینه: این مردِ عقل‌به‌چشم، اگه یه روز بینایی‌ش رو از دست بده، چی می‌مونه براش؟! همسرِ بداخلاقِ نادیدنی؟

شعار#

اگه حقیقت رو شعار می‌دونی، پس مشکل از تعریف تو از زندگیه، نه از حرف‌های من!  

آدم‌های عاقل می‌دونن که هیچ چیز به تنهایی کافی نیست مگه اینکه بخوای تک‌بُعدی زندگی کنی

فکر می‌کنی آدم‌های خوشبخت که ۳۰-۴۰ سال باهم موندن، فقط با همون یک چیز رابطه شون دووم آورده؟

اسی جان! شما زندگی سلبریتی ها رو برداشتی با زندگی مردم عادی مقایسه کردی، بعد یکم از تجربیات اطرافیانت رو قاطی‌ش کردی و نتیجه گرفتی که ازدواج بده چون رابطه جنسی توش مهمه فقط؟ چون مردا بدن؟ 😂

قیمه ها رو ریختی تو ماستا...

اما نکته مهمی که بهش توجه نکردی، اینه که آدما خیلی پیچیده تر از این حرفا هستن که بتونی به همین راحتی نتیجه بگیری. اونم نتیجه ای که خودت دوست داشتی...