qashaqaii مدیر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 7294 عنوان آیودی خانومای متاهل | مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 37 پست شنبه نوبت دارم آیودی بزارمدو یا سه ساله میخوام بزارم توصیه ای دارین برام؟ بعدش خونریزی داره؟ 1404/02/10 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsima7667 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 6560 نه نیاز نیستمنظورم اینه که موقع پریود دستگاه رو میزارن چه جالب چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️
پرین96 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 11021 مواظب باش عفونت نگیریمن گذاشتم ۲ماه بعداز زایمانبهم نساخت تا یک سال خونریزی های پریودم شدید بود بعدش ... سلام عزیزم ، رفتی بیمارستان با بیهوشی دراوردن ؟ تو پریودی برات درآوردن ؟ چقدر هزینه ات شد ؟ درد هم داشتی ؟ برای منم نخش معلوم نیست ، دکتر گفت باید کورتاژ بشی
بچه_رئییس عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 3037 سلام عزیزم ، رفتی بیمارستان با بیهوشی دراوردن ؟ تو پریودی برات درآوردن ؟ چقدر هزینه ات شد ؟ درد هم د ... سلام عزیزم من سال ۹۶بود تو دولتی یادم نیس دقیق ولی یه تومن بیشتر نشدنه پریود نبودم بیهوش کردن سریع دراوردنیه شبم بستری بودم بعدش مرخصتهرانی؟ اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏
بچه_رئییس عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 3037 سلام عزیزم ، رفتی بیمارستان با بیهوشی دراوردن ؟ تو پریودی برات درآوردن ؟ چقدر هزینه ات شد ؟ درد هم د ... نه دردنداره کهولی کورتاژ نشدم من نمیدونم چطوریهدو سه دکتر برو بعضیاشون وسیله دارن در میارنسریع نرو کورتاژمن دکتره که گذاشت گفت وسیله تو اینجا تدلرم مطبم دارم بیا اونجا دربیارم نرفتم اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏
پرین96 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 11021 سلام عزیزم من سال ۹۶بود تو دولتی یادم نیس دقیق ولی یه تومن بیشتر نشدنه پریود نبودم بیهوش کردن سریع د ... سلام عزیزم ، ممنون که جواب دادی شیرازم
پرین96 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 11021 نه دردنداره کهولی کورتاژ نشدم من نمیدونم چطوریهدو سه دکتر برو بعضیاشون وسیله دارن در میارنسریع نرو ک ... یعنی اگه با وسیله ی خودش درمیاورد ، نیاز به بستری نبود ؟بهش که فکر میکنم تنم میلرزه ، حوصله ی دردسر ندارم 😫
بچه_رئییس عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 3037 یعنی اگه با وسیله ی خودش درمیاورد ، نیاز به بستری نبود ؟بهش که فکر میکنم تنم میلرزه ، حوصله ی دردسر ... اگه بتونه درمیاره اگه نهاصلا سخت نیست من نوزاد داشتم فکرکن نذاشتن پیشم بیاد شیر خودمم میخورد تا فرداش پیشم نبود اگه بچه کوچیک نداری راحت باش بابا ترس نداره بخدا اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏
پرین96 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 11021 اگه بتونه درمیاره اگه نهاصلا سخت نیست من نوزاد داشتم فکرکن نذاشتن پیشم بیاد شیر خودمم میخورد تا فردا ... بچه هام بزرگن ، حوصله ی دکتر رفتن و بیمارستان و اینچیزا رو ندارم 😢