2777
2789
آنفولانزا بدی اومده.. باید خیلس مراقبش باشی ..‌اگه بزرگه مایعات و سوپ‌خییلی بش بده .. مامان من‌با ا ...

یه هفته اس تب داره مگه انفولانزا یه هفته تب می یاره خیییلی ترسیدم چی کنم شوهرمم میگه صبح ببریم الان نمی خواد ببری دکتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف بذار الانم دیگه راحتتره که شیاف از تبه که بالا میاره حتما از داروخونه ازین پد تب بر بگیر تا ...

همش دارم شیاف می زارم تبش می یاد پایین دوباره می ره بالا چقد شیاف برارم آخه😭😭😭😭

اخه یه هفته تب خیلی زیاد نیس به نظرت تراخدا خطرناکه دیدی کسی انفولانزا داشته باشه یه هفته تب داشته ب ...

عزیزم دختر خواهرم همین جوری بود .انتی بیوتیکش رو دکتر عوض کرد باز هم تب کرد اخر هم خودبه خود بعد از ۴ روز قطع شد .

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود  
یه هفته اس تب داره مگه انفولانزا یه هفته تب می یاره خیییلی ترسیدم چی کنم شوهرمم میگه صبح ببریم الان ...

اره عزیزم‌مامان من دو هفته کامل هرروز تب داشت ..

ببری اورژانس پزشک‌عمومی معاینه ش کنه شاید بهتر باشه .. 

نمیخوام نگرانتون کنم .. ویروسش یکم‌بد قلقه ..

عزیزم دختر خواهرم همین جوری بود .انتی بیوتیکش رو دکتر عوض کرد باز هم تب کرد اخر هم خودبه خود بعد از ...

شما گفتین تبش قطع شده دوباره شروع شده پس مشکل از انتی بیوتیک نیست دیگه .چون اگر مشکل از انتی ببوتیک باشه اصلا تبش قطع نمیشه.

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود  

وای مواطبش باش منم واسش ایت الکرسی میخونم،خواهرم بچش دایم سرما میخورد وتب میکرد،یه دکتره واسش داروی تقویت کننده سیستم ایمنی نوشت دیگه سرمانمیخوره،ولی اسم دارو نمیدونم از دکترش بپرس