2777
2789

حوصله نیست واقعا یک مرددرست و حسابی نمیاد ازم خواستکاری کنه هر چی سن بالا و متاهل یا دنبال لاشی بازی هستن طرفم میاد ۳۰ سالمه خواستگار ندارم چی کار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهرتون مامان پسند نیست لابد. از نظر ارایش و لباس

ببخشید اینو گفتم

چون گفتی خاستگار حسابی ندارم

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
میشه بیشتر توضیح بدید

فرمانس چیزیه که دلت میخواد جذب کنی (  سیگنال میفرستی )  ارتعاش سطح انرژی روزمره و ذهنی و فکریته

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

بعضی ها گارد گرفتیم ب خدا ساده و معمولی ام تیپ ساده با ارایش نرمال اخه چرا قضاوت الکی می کنید

ببخشید اگه منظورتون منه

من حدس زدم، اخه توضیح که ندادین، عکسم ندادین

ادم فقط میتونه حدس بزنه

گفتم لابد

قضاوت نکردم!

خوشبخت بشین

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
بعضی ها گارد گرفتیم ب خدا ساده و معمولی ام تیپ ساده با ارایش نرمال اخه چرا قضاوت الکی می کنید

من میفهممت عزیزم

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز