2777
2789
عنوان

تو اب نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 44 پست
من فکر کردم ۳۰ سالته یجور گفتی کلا ۱۹ سالته از الان به فکر شوهری؟کنکور ندادی ؟ تو هم برو درس بخون یچ ...

کنکورمو دادم دانشکاه میرم عزیزم

بعدشم  بعد بیست حداکثر بیست دو اینا خاستگار دیگه نمیاد

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

اسی با این تفکرات میخوای مستقل بشی؟ چرا بیو گرافیت انقدر با شخصیت توی تاپیک فرق میکنه؟ الان تو واقعا میخوای پیشرفت کنی تو ۱۹ سالگی پی شوهری؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکورمو دادم دانشکاه میرم عزیزمبعدشم بعد بیست حداکثر بیست دو اینا خاستگار دیگه نمیاد

اهل کجایی ؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
اسی با این تفکرات میخوای مستقل بشی؟ چرا بیو گرافیت انقدر با شخصیت توی تاپیک فرق میکنه؟ الان تو واقعا ...

رراستش  من خودم ازدواج  دوست ندارم حیقیت 

ولی باور کن از این بشر نمیتونم بگزرمم

واقعا دوسش دارم 

الان میبینم همه تو فک فامیل  ازدواج  کردن 

البته من اوایل اشنایی فقط بخاطر اصرار که میکرد باهاش اشنا شدم 

۱۹ سال ۶ ناه

بعد نگران خاسنگار نداشتنی؟ اینقدر هول ازدواجی؟😐

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بعد نگران خاسنگار نداشتنی؟ اینقدر هول ازدواجی؟😐

هول چیه

بخدا بعد سنی واقعا خاستگار گیر نمیاد 

مشکل اینکه از این بشر نمیتونم بگزرم

عزیزم قراره هر وقت مادرش گفت خوبه باهات مهربون باشهمادرش گفت نه ولت کنه برهچ الان چ بعد نامزدی چ ازد ...

حالا اینجوری نیستت که ول کنه اینجوری 

رراستش من خودم ازدواج دوست ندارم حیقیت ولی باور کن از این بشر نمیتونم بگزرممواقعا دوسش دارم الان م ...

شکست بدی توراهته با این روندت . تو پیگیر اون فکر میکنه چی هست 

۱۹ سالگی ازدواج کنی خیلی زوده 

با فامیل چیکار داری این چه فکریه که بعد ۲۰ خواستگار نمیاد 😐😐😐

شکست بدی توراهته با این روندت . تو پیگیر اون فکر میکنه چی هست ۱۹ سالگی ازدواج کنی خیلی زوده با فامیل ...

چون واقعا نمیادد وقتی خاستگارایی که داشتم میگفتن دنباا دختر ۱۵/۱۴ سالیم نمیدونستم سنت آنقدر  رد میکنن  دنباال یکین با فرهنگ خانوادشون بزرگ بشه یا شانش بارادری بیشتر داشته  باشع

شکست بدی توراهته با این روندت . تو پیگیر اون فکر میکنه چی هست ۱۹ سالگی ازدواج کنی خیلی زوده با فامیل ...

من چند ماه اصلا پیگیر نبودم خودش اومد سراغم

و حتی اصراز که من با مامانت حرف بزنم 

اصلا 19ساله نباید خواستگار داشته باشه که شما نگرانی فقط همین یکیه!واقعا فکر دخترا چرا اینجوری شده؟اصلا بفکر پیشرفت خودشون نیستن.ما تو دوره ای که تکنولوژی ندیده بودیم فکرمون بازتر از دخترای الان بود.اینقدر آویزون کسی که تو رو نمیخواد و اینقدر بهت توهین کرده باش که دو سه سال دیگه با ی بچه کاسه چه کنم دستت بگیری و هیچ راهی نداشته باشی.اون ادم دیگه چجوری باید ثابت گنه که مرد زندگی نیست؟!

اصلا 19ساله نباید خواستگار داشته باشه که شما نگرانی فقط همین یکیه!واقعا فکر دخترا چرا اینجوری شده؟اص ...

وقتی فرهنگ اینجا جوریع که بعد بیست دیگه خاستگاذ نمیاد باید بری با افرادی مطلقه ازدواج  کنی

وقتی تو سن کمتر  بهترین خاستگارا برام بود ولی رد کردم گفتم نهه

میدونم مشکلش رفتار خانوادشه 

خودش واقعا مقصر نیست 

ولی اینکه  با وجود همه اینا میاد طرف من رو نمیدونم؟