purple_fish مدیر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 عنوان خب خب بدبخت شدم🗿🖤 | مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 29 پست دیشب عکس گزاشتم گفتم بدنم پر از جوش شده و فلانبچه ها اینجا گفتن آبله مرغون گرفتی خببب تشکر از خدای عزیزمهمینو کم داشتم واقن😭رمز ورودی سیستم ایمنی بدنم ۱۲۳۴ عهانقد راحته به هیچ ویروسی نه نمیگهقربونش برم💅🎀چن ساعت دیگه میرم دکتر دوستان میتونین ماهی صدام کنین🎀 1404/02/10 | 06:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 والا خواهر منم زد یکیشو ترکوند رو گردنش هنوز جاش هست ولی تو میگی هاروندی ایشالا میره یا علیییپمادی چیزی استفاده کرده بود براش عزیزم؟ میتونین ماهی صدام کنین🎀
میوعلیکم عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 23425 ای خداا😂😭من خاروندمششتوصورتم یکیش یه کم خراشیده شدمیترسم نره جاش😂🥲 زیر ابرو من که کندمش جاش موند بعد از ۱۶سال 🐈⬛❤️🐾
شادی،ایمان عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1043 سلام حتما حتما حتما آب هندوانه فراوان آب فراوان سوپ گشنیز شنبلیله و حتما حتما صابون گوگرد مدام )مثل حمام های قدیمی بالیف و صابون گوگرد کف درست کنید فشار بدیدکف را خالی کنید روی بدن بمونه چندددقیقه مطمئن باش جاش نمیمونه نخارونی ها درپناه خدا
شادی،ایمان عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1043 ارههحواسم نبود یکیش که رو پیشونیم بودترکید مث جوش بودشالان میترسم جاش نره دیگههه تامیتونی صابون گوگرد بزن همه عطاری ها دارن بسته بندی شده است و بهداشتی
شادی،ایمان عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1043 ای خداا😂😭من خاروندمششتوصورتم یکیش یه کم خراشیده شدمیترسم نره جاش😂🥲 خواهشا صابون گوگرد رو مدام بزن پوست خیار روی بدنت بزن ملسک سدر هم درست کن بزن
شادی،ایمان عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1043 ای خداا😂😭من خاروندمششتوصورتم یکیش یه کم خراشیده شدمیترسم نره جاش😂🥲 فقط موقع استفاده از سدر ،گوگرد حتما تهویه حمام مناسب باشهچون شدر باید بیست دقیقه تانیم ساعت بمونه روی بدنت درمورد نوره و وحنا هم )البته نوره و حنا ربطی به موضوع تاپیک نداره حتما تهویه حمام مناسب باشه
شادی،ایمان عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1043 یا علیییپمادی چیزی استفاده کرده بود براش عزیزم؟ اگر هرکدام جواب گرفتید لطفا دلت خواست کسانی که یادم دادندو و خودم رو دعای خیر کنید .کلا صابون گوگرد برای خیلی ازموارد پوستی عالیه به همون روش دلاک های قدیم که کف میریختند روی پوست بریزید بگذارید بمونه یکم
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 زیر ابرو من که کندمش جاش موند بعد از ۱۶سال یا ابلفضل بدبخت شدم پسترمیم کننده یا لیزرم امتحان کردی ؟کی کندیش عزیزم اوایل بیماریت بود؟ میتونین ماهی صدام کنین🎀
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 سلام حتما حتما حتما آب هندوانه فراوان آب فراوان سوپ گشنیز شنبلیله و حتما حتما صابون گوگرد مدام )مثل ... خیلیی ممنونم چشم حتماهمچنین🤍🌻 میتونین ماهی صدام کنین🎀
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 تامیتونی صابون گوگرد بزن همه عطاری ها دارن بسته بندی شده است و بهداشتی حتماا میتونین ماهی صدام کنین🎀
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 خواهشا صابون گوگرد رو مدام بزن پوست خیار روی بدنت بزن ملسک سدر هم درست کن بزن چشم متشکرم🌹 میتونین ماهی صدام کنین🎀
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 فقط موقع استفاده از سدر ،گوگرد حتما تهویه حمام مناسب باشهچون شدر باید بیست دقیقه تانیم ساعت بمونه ر ... متشکرم حتما گلم🌻 میتونین ماهی صدام کنین🎀
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 اگر هرکدام جواب گرفتید لطفا دلت خواست کسانی که یادم دادندو و خودم رو دعای خیر کنید .کلا صابون گوگرد ... چشم حتما متشکرم از اطلاعات خوبتون و راهنماییتونسلامت باشین همیشهحاجت رواشین🌹🌹🌹 میتونین ماهی صدام کنین🎀
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 10124 به امید خدامحاله با این روش جاش بمونه امتحان شده است انشاللهخیلی ممنونم🌻 میتونین ماهی صدام کنین🎀