2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله مشکلت هر چی هست حل بشه عزیزم

قربونت برم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چون دارم طلاق میگیرم ۲ماهه عقد کردم و فکر نمیکردم اینطوری بشه

اگه آدم بی بود یا به ذات خرابش پی بردی ناراحت نباش پسر خاله منم چهار سال با یه دختره عقد کرده بود اصلا زندگیشون معلوم نبود دختره دو سال ولش کرده بود بعد خداوند یه دختر بسیار دسته گل سر راهش قرار داد الان سه ماهه ازدواج کرده سر و سامان گرفته سر زندگیشه خوش و خرم انشالا مشکل شما هم حل میشه گلم 🥰🥰

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

درس میخوندم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

حالم خوب نیست دلم میخواد فقط از ته دلم زار بزنم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

خدا ازش بگذره

اتفاقا خدا ازش نگذره ، نامزدیمون سر ندانم کاری خودش بهم خورد ، اقا بجای اینکه ازم عذرخواهی کنه تازه طلبکارم هست ، واقعا امشب گفتم خداروشکر ک بهم خورد همین اول راه

میدونم من نفرین جوری دیگه کردم

عه اونم نفرین بود ، هر چند من اهل نفرین نیستم دلم نمیاد اصلا ، الانم خیلی ناراحتم اینجوری گفتم ، خدا منو ببخشه ، بخدا خیلی با حرفاش عذابم داد

دعا کن برام عزیز خیلی برام دعا کن اسمم هاناست

حتما عزیزم 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم