2777
2789

نصف شب بیدار شدم برم دستشویی هوس چایی کردم ریختم که بخورم ریخت رو فرش اعصابم خورد شد دارم تمیزش میکنم 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصف شب بیدار شدم برم دستشویی هوس چایی کردم ریختم که بخورم ریخت رو فرش اعصابم خورد شد دارم تمیزش میکن ...

😂😂😂😔هعب

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

چرا

امروز برای روز دختر عکس دختر کوچیکمو استوری نکردم دستشو فقط گذاشتم دخترم وقتی تازه به دنیا اومد مادرشوهرم پیش فک و فامیلم گفت عکس بچه رو نباید زیاد تو فضای مجازی گذاشت چشش میزنن منم نه به خاطر حرف اون نیست دختر بزرکم از بس همه جا بردنم عکسشو پخش کردم از چشم زخم بود بچه کم موند بمیره الان دومی نمیخوام زیاد تو چشم باشه خالم اومده با کنایه نوشته دختر حرف مادرشوهرتو چی میشه بشکنی یه بار عکسشو بذاری منم ناراحت شدم دعوامون شد

امروز برای روز دختر عکس دختر کوچیکمو استوری نکردم دستشو فقط گذاشتم دخترم وقتی تازه به دنیا اومد مادر ...

عجب 🤧😐میگفتی دلم خاس

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️