2777
2789
عنوان

چه خوب که کنکور انقدر راحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 46 پست

خب عزیزم شما امتحان نهایی های تاثیر قطعی رو با سوالات مسخره سال نود و هفت مقایسه نکن.زمان دیپلم ما سوالات خیلی ساده و بدیهی بودن کتاب رو حفظ میکردی کافی بود الان به شدت پیچیده و در حد کنکور شده.کنکور هم سخت شده سوالاتش به نسبت و در نهایت باید بگم اگه کنکور اون موقع سخت بوده برای همه سخت بوده پس رتبه خیلی بد نمیشد اگر الان راحته پس برای همه راحته باز رقابت می‌ره بالا و کارشون سخته رتبه بدتر میشه در کل به سختی و آسانی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحانات نهایی لقدری سخت شده ۲۵ صدم هزارتا هزارنا رتبه جا به جا میکنه‌معلوم نیست برگت دست کی و چه کس ...

دقیقا 

سطحشم خیلیییییی پایینه

خود کنکور سال به سال سوالاتش پیچیده تر میشه 

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

حرفت خیلیییی مسخرست خیلی احتمال اینکه دقیقا روز کنکور حالت بد بشه کمتر از اینه تو ۱۳ روز امتحان و ک ...

عزیزم یه امتحان کلا یه امتحان تو یه روزه

زمان ما کنکور ۹ تا درس تو یه روز بود خیلی متفاوته.

امتحانای نهایی زمان ما خیلی خیلی خیلی اسون بود من همرو ۲۰ شدم خیلیم نمونه سوالی بود. الان مگه چقد فرق کرده:(

ولی من در کل دارم میگم چه خوب که شرایط رو برای بچه‌هامون راحت کردن. خبری از اون استرسای وحستناک زمان ما نیست

هر کنکوری و هرسالی سختی خودشو داره

خیلی مسخره ست بخاییم بگیم کی سخت تر بوده

الان بچه ۱۰ تا امتحان نهایی   دوتا کنکور داره

رسما میشه ۱۲ کنکور توی دوماه

ایا این نرماله؟

💙                                                                   

عزیزم یه امتحان کلا یه امتحان تو یه روزهزمان ما کنکور ۹ تا درس تو یه روز بود خیلی متفاوته.امتحانای ن ...

نمیدونم نمیفهمی یا نمیخوای بفهمی 

مهم نیست بهرحال 

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

عزیزم یه امتحان کلا یه امتحان تو یه روزهزمان ما کنکور ۹ تا درس تو یه روز بود خیلی متفاوته.امتحانای ن ...

الان میری امتحانو میدی با پاسخنامه ای ک خودشون میدن چک میکنی مثلا شدی ۱۸میبینی تو کارنامه دادن ۱۰ فکرمیکنی راحته ما داریم له میشیم 

همچی راحتم نیست خاهر..نهایی هارو فوق العاده سخت میدن..انگار هر روز ی کنکور ..نگاه بنداز..همشم استرس ...

یعنی چی هر امتحان ۷۰ تومن ؟

مگه مدارس واسه امتحاناشون پول میگیرن ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
امتحان نهایی ها مثل قبل نیست قبلا نهایی راحت بود وقتی که تاثیر نداشت تو کنکورالان انقدر سخت شده که س ...

جدی باورکن اون زمان ما هم میانگین همین ۱۰ اینا بود.

خیلیا الکی میرفتن سر جلسه.

ولی به قول تو احتمالا نهایی‌هاتون باید سخت تر شده باشه چون زمان ما که خییییییلی اسون بود برای من.

اصلاً باهات موافق نیستم

قبلاً خیلییی ها رو میشناختم سال دوازدهم تو خونه درس میخوندن اما الان به خاطر نهایی ها چنین شرایطی نیستش برای دانش آموز ها و بعضی ها تا ساعت ۳ هم تو مدرسه ان 

معلم ها هم اصلاً درک نمیکنن این بدبخت قراره کنکور بده و زرت و زرت امتحان تکلیف تحقیق و هزار چیز دیگه 

از اون طرف شرایط پشت کنکور موندن سخت تر شده سنجش هر ثانیه یه تصمیم میگیره من فقط سر این تأثیر معدل یازدهم امثال چند تا حمله عصبی رد کردم 

از این طرف نهایی ها رو خیلی سخت میگیرن از اونطرف ضریب های کنکور رو خیلی بالا بردن 

و خب حتی سخت ترش هم کردن 

و یه چیز دیگه هم اینکه من خیلی‌ ها رو سراغ دارم به لطف همین عمومی ها دانشگاه خوب آوردن 

یعنی فامیل ما عمومی هاش رو خوب زد تخصصی ها رو بد 

و دانشگاه دولتی شهر خودش رو آورد 

و در نهایت کنکور هر مدلی که باشه سهمیه ای ها حضور خیلی پر رنگی دارن و گند میزنن تو حق بقیه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

معلومه الان کنکور ندادی ک قضاوتت اینطوریه 

کاش ما ی مرحله بودیم خوووووش ب حالتووون

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792