2777
2789
عنوان

دکتر هیززززززز

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 49 پست

خب تقصیر خودته که حجابتو رعایت نکردی🤣

نخند حجابتو رعایت کن😡

شوخی#  

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید داد و بیداد راه مینداختی و جلوی مردم و منشی ابروشو میبردی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

اره زنداداش منم رفته بوده

دکتر دست کشیده رو لبش گفته بوس نمی‌دی 

وو...خلاصه داداشم رفت دعوا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من رفتم واسه دیسک گردنم بم گفت لباستو در بیار سینه هاتو معاینه کنم شاید توده داری که گردنت درد میکنه گفتم دستتو بکش بله توده دارم در ضمن نمیخوام بمونم پیشت از در اتاقش رفتم بیرون عکس برداریم بردم جایی دیگه نشون دادم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

گزارشش بده نظام پزشکی

چهار نفر گزارش بدن ، نظام پزشکیش باطل و در مطبش گل میگیرن 

سامانه ۱۹۰

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

وقتی دیدی داره دستمالی میکنه باید بلند میشدی و میگفتی نمیخوام کارم رو انجام بدید. یا برو دندونپزشک خ ...

اون لحظه ترسیدم بخدا🤦🏻‍♀️

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

من دوازده سال پیش رفتم یه دندون پزشک ،دندون پزشکه گفت خانوم تکون نخور دستم میخوره بهت ،اصلا دستش رو بهم نزد،ولی جدیدا میری دندون پزشک دستش کلا رو قفسه سینه ادمه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من دوازده سال پیش رفتم یه دندون پزشک ،دندون پزشکه گفت خانوم تکون نخور دستم میخوره بهت ،اصلا دستش رو ...

دکترای قدیم با فرهنگ بودن 

الان دهه پنجاه شصت به بعد بلانسبت پزشکای خوب هول و هیز شدن مرداشون 

واقعا خوب و بد همه جا هست من خودم یه دندون پزشکی میرم آقا هست هم کارش بیست هست هم اخلاقش من همیشه میگم خوش بحال زنش یکبار هم نشده ببینم چه با بیمار چه دستیار ومنشی شوخی چیزی بکنه خیلی مهربونه وخوش رفتار هم هست همه مثل هم نیستن عزیزم طبیعی هست تا مدتی حالت بد باشه وبی اعتماد بشی ولی سعی کن قبل رفتن از کسی هم راجب کارو هم اخلاق یه کوچولو اطلاعاتی بگیری .

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️