2777
2789
عنوان

تعویض لاک

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
اخی نه بابا شما عند جوونی هستییی❤️من ناشی ام زیاد بلد نیستم این سایت رو جانم تو گوگل بزنین قفل تاپی ...

قبلا که پست می‌گذاشتم قفلش میکردم الان یادم رفته چجور قفلش کنم 😕🤕

یه دونه تاپیک گذاشتم بلد نبودم قفلش کنم حذفش کردم 😂😂

دشمنت شرمنده عزیزم 💚🤗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله درسته خودشم من حساسم ب چنین مسائلی دیگه پسش نمیدم

منو ببخش ، من خیلی رک هستم و هر چی که درسته صزیح میگم ، البته چون خودم هم کاسب هستم ، گاهی ازین مسایل توی مغازه خودم پیش میاد ، 🖐️

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

منو ببخش ، من خیلی رک هستم و هر چی که درسته صزیح میگم ، البته چون خودم هم کاسب هستم ، گاهی ازین مسای ...

خیلیم خوب کاری میکنین منم میخواستم مطمئن شم دیگه ممنون از شما🙏

حالا من یه سوال بپرسم 🤒🫣یادم رفته چجور تاپیک قفل کنم 🤦😅😅میشه راهنمایی کنیاینا عوارض پیریه فرامو ...

بالای صفحه سمت چپ پروف کاربریت هست بزن روش بعد بزن روی نی نی سایت من بعد بزن روی ایجاد کردم بعد روبروی تاپیکی که میخوای قفل کنی نوشته قفل کردن ،بزن قفل کن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

مرسی از کمکتون 🌹😇

خواهش 

اگر سوالی در مورد سایت داشتید همیشه  کاربر ،،،، از سارا بپرس ،،،،تک کن  بپرس