2777
2789
عنوان

دلیلش چیه😑🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 27 پست
ببین من دقیقا نمیدونم چه مرگم بود ردش کردم😑🤦🏼‍♀️هنوزم کاهی بهش فکر میکنم و میگم عجب پسر خوبی بود� ...

حق میدم اگر بیل گیتسم باشه حس نباشه نمیتونی کنارش خود واقعیت باشی عاشق باشی لذت ببری ولی امیدوارم خوب بد نکنی آدم زندگیت بیاد

کاربر آقا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تماس گرفتم، گفتن یه دونه هفته دیگه از عربستان میفرستن🤣به این میگن مشتری مداری👍😅🤣

نه عرب نمیخوام😐

بعد برام هوو میاره😑

زنگ بزن مدل ایرانیشو بیارن😂✨️🩷

بوس تو عروسیمم دعوتی

حق میدم اگر بیل گیتسم باشه حس نباشه نمیتونی کنارش خود واقعیت باشی عاشق باشی لذت ببری ولی امیدوارم خو ...

مشکل اینجاس که انگار احساسات من خرابه:/

تو این دانشگاه ما حدود ۱۰۰۰۰ پسر هست

من از هیچکدوممم خوشم نیومد😐

نه عرب نمیخوام😐بعد برام هوو میاره😑زنگ بزن مدل ایرانیشو بیارن😂✨️🩷بوس تو عروسیمم دعوتی

خواستم رونالدو اصلی رو واست اوکی کنم!خوب رونالدو اونجاست!

باشه ببینم چی میشه خبرت میکنم😁

من عروسیت بیام شاباش نمیدم حواست باشه👍🤣🤣🤣🤣

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

خواستم رونالدو اصلی رو واست اوکی کنم!خوب رونالدو اونجاست!باشه ببینم چی میشه خبرت میکنم😁من عروسیت بی ...

بابا تو برام پیدا کننن

خودم بهت شاباش میدم باهاتم از اول تا اخر میرفصم

اخرشم بجا اینکه دسته گلمو پرت کنم،میام تقدیمت میکنم😂

فقط تو بجووور براااام😂😂

دارم به چت جی پی تی رو نیارم باهام چت کنه😐🫠😂

بفرمایید بشینید بابااا😐احساساتم برا ادما ۲ هزاری کار نمیده

البته تنها نیستید آدم های مشابه شما زیاده قصدم توهین نبود منظورم اینه کلا فکر کنم نسبت به پسرا احساسی ندارید 

کاربر آقا هستم
البته تنها نیستید آدم های مشابه شما زیاده قصدم توهین نبود منظورم اینه کلا فکر کنم نسبت به پسرا احساس ...

دلیلش اینه که داداشام و بابام خیلی مهربون بودن باهام

و جفت داداشام خیلی جذاب بودن اصن تو فامیل مثال میزنن روشون.

حالا من به رفتار و اخلاق کمتر از اونا راضی نمیشم😐

که نیستتت

دلیلش اینه که داداشام و بابام خیلی مهربون بودن باهامو جفت داداشام خیلی جذاب بودن اصن تو فامیل مثال م ...

بله حق میفهمم چی میگید ولی بنظرم زیاد تو فاز دوست پسر نباشید سعی کنید مستقل بشید منبع درآمد خوب داشته باشید قسم میخورم بهترین پسرادبا لول های بالا و جذاب سر راه شما قرار میگیره 

کاربر آقا هستم
بله حق میفهمم چی میگید ولی بنظرم زیاد تو فاز دوست پسر نباشید سعی کنید مستقل بشید منبع درآمد خوب داشت ...

پرستارم

دارم زبان میخونم

ورزشکارم

کار خونگیم دارم

اینارو مدیون حس نداشتنمم😂

پرستارمدارم زبان میخونمورزشکارمکار خونگیم دارماینارو مدیون حس نداشتنمم😂

به به چه عالی 

شاید اصلا بعدا خواستید مستقل باشید نیاز به کسی نداشته باشید ولی خوب بعد یه سنی آدم دوست داره همدم داشته باشه عشق تجربه کنه بنظرم درگیرش نشید به وقتش میاد 

کاربر آقا هستم