سلام بچها همین الان عضو شدم که فقط درد و دل کنم چون دارم میترکم پسری که یکسال باهاشم و تو هر مناسبتی براش رسما براش ترکوندم و عاشقشم حتی روز دختر و بهم تبریک نگفت نمیدونم چه مرگش شده چرا جدیدا اینجوری شده خیلییییییی خوب بود الان ی مرگشه اصن نمیفهممش عین گااااو ا صبح تا الان که بهش شب بخیر گفتم حتی نکرد ی تبریک خشک و خالی بگه چ برسه به هدیه که بخوره تو فرق سرش جدیدا احساس میکنم خیلی احمقم که دوسش دارم🥲🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهر من میخواست سوپرایزم کنه کل روزو چیزی نگف من عصر گفتم امروز یچی یادت نرفت؟ تا دو ساعت حالش بد بود ک چرا خراب کردم همه چیو شاید اونم گذاشته لحظه اخر
من از سالاي قبل روز دختر يادم نمياد چيه يهو همه براشون مهم شده؟ مگه دخترشي آخه؟ شمام پس روز پدر رو ب ...
من روز مرد براش کادو خریدم تبریک گفتم الان از اینا میسوزم چون پارسال این موقع روز دختر خودشو کشت تا هدیه رو به دستم برسونه من اصن هدیه نمیخواستم برام مهم بود که چرا نباید بهم تبریک بگه چرا سرد شده نشستم کلی گریه کردم