2777
2789

آبجی بزرگ ترم که خیلی هم بزرگ نیست بدون اجازه مامانم با گوشیش می‌ره از حساب مامانم برای دوست هاشو نت میگیره و احمقه چون دوستاش برای خودشون میگن و این بیشعور حالیش نیست و بهش هم میگی میگه به تو چه بعد و هم نت برای دوستاش میگیره هم شارژ و حالیش نیست مامانم از صبح تا شب توی مغازه وایمیسه حالا همراه با سرویس اینجوری پول درمیاره تا چیزی توی خونمون کم و کسر نباشه و این همینجوری نت میگیره برای دوستاش و بدون اجازه مامانم مامانم می‌ره حموم اینم یواشکی گوشیش رو برمیداره به نظرتون با همچین آدم گ.وهی من باید چیکار کنم؟ ببخشید واقعا خیلی عصبیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که خواهر ندارم نه برادر تنهام درکی ندارم

ولی سعی کن باهاش منطقی باشی

بکشش یه کنار بگو دوستات دارن ازت سواستفاده میکنن قدرت اقتدار داشته باش به خاسته های بی جاشون نه بگو درسته بزرگتری ولی به خودت بیا 

به مامانت بگودوتاتون تو روش وایسید بگو خب برو کار کن پول خودتو بریز بیرون

نه عزیزم مامان و بابام میگم تا وقتی ما زنده ایم شما چرا باید کار کنید شما فقط درس بخونید

من که خواهر ندارم نه برادر تنهام درکی ندارمولی سعی کن باهاش منطقی باشیبکشش یه کنار بگو دوستات دارن ا ...

نه بابا این آدم حرف زدن نیست فکر می‌کنه خودش عقل کله

دلم واسه خواهرت سوخت داره دوستی رو گدایی میکنه و اوناهم ازش سواستفاده میکنن البته اگر اینکارا دوطرفه ...

نه عزیزم این احمقه وگرنه آدم صد سال سیاه تنها باشه بهتره تا با همچین آدم های مزخرفی دوست باشه می‌تونه تو روشون وایسه این خودش از قصد میگیره چون دوستاش مامان و باباشون براشون نت نمیگیرن خب به این چه اینم میگه من برات میگیرم

نه عزیزم این احمقه وگرنه آدم صد سال سیاه تنها باشه بهتره تا با همچین آدم های مزخرفی دوست باشه می‌تون ...

به مادرت بگو به روی خواهرت نیاره فقط رمز رو عوض کنه و بهش نگه بعدلً که لازم شد به روش بیاره