2777
2789
عنوان

کارما میگه ک ▪️▪️▪️

241 بازدید | 18 پست

🌔 کارما میگه: 

بعضی وقتا باید رنج بکشی!

نه بخاطر اینکه آدم بدی بودی 

بخاطر اینکه بد درک کردی کجا مهربونی کنی.

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم واقعاً برام سواله که کارما چرا فقط برای مردم عادیه این ستمگرای بزرگ در طول تاریخ که این همه کشتار کردن حداقل توی این دنیا کارمایی نداشتن موارد بسیار زیادی هست بوده هست و می‌بینیم که به راحتی هم دارن زندگی می‌کنن لطفاً استدلال هم نکنید که خدا به اونها فرصت میده این استدلال خیلی مسخره و کلیشه‌ای شده

میشه واضحتر توضیح بدی.....

اینک مهربونی میکنی ب کساییک لیاقت ندارن و اونا اذیتت میکنن و این درد و رنج بخاطراینه ک یادبگیری همجا نباید خوبی کرد

خوب عزیزم الان کارما و نتیجه عمل اون انسان ظالم و ستمگر چی شد الان چه ربطی به حضور مظلوم داشت

یعنی منتظری هر کی ظلم کرد در جا سنگ بباره براش ؟؟؟ زمان یه چیز نسبیه و هر چیزی زمان خودش رو داره ... هر کی هم ما رو ناراحت کرد ظالم نیست باید یاد بیگری تو جامعه زندگی کردنو 

اینک مهربونی میکنی ب کساییک لیاقت ندارن و اونا اذیتت میکنن و این درد و رنج بخاطراینه ک یادبگیری همجا ...

👏👏👏👏👏👏👏👏

دقیقا...من تجربش کردم،این حسواز طرف خانواده ی شوهر....اگه بگم چه خوبیهایی که در حقشون کردم مغزت سود میکشه...فکر میکنی من شیرین عقلم،از وام ازدواجم که بهشون دادم...تا گوشواره هایی.که از گوش من در آوردن و گوش خواهرشوهرم جا کردن....از طلاهایی که بخاطر مشکلات اونا فروختم و اونا مشکلاتشونو حل کردن و...و...و....خدا بدونه فقط

👏👏👏👏👏👏👏👏دقیقا...من تجربش کردم،این حسواز طرف خانواده ی شوهر....اگه بگم چه خوبیهایی که در حقشو ...

شما نیتت خوب بوده و ازخوبیت کاری کردی خداهم مطمئن باش واست جبران میکنه ازاین ب بعد نمیگم بد باش ولی سعی کن تغییرکنی و بدونی کجا و واسه کی داری محبتتو خرج میکنی 

یعنی منتظری هر کی ظلم کرد در جا سنگ بباره براش ؟؟؟ زمان یه چیز نسبیه و هر چیزی زمان خودش رو داره ... ...

عزیز من منظور من از ستمگران ظالم اقدس  خانم و صدیق خانم نیست که با دو کلمه حرف منو شما را آزار داده باشند منظور من همین ستمگرای دنیای سیاست و جهان هست شما نگاه کنید چنگیز خان مغول چه تعدادی از انسان‌های کره زمین رو کشت آخرش به مرگ طبیعی مرد و هیتلر که هنوز هم ماجرای خودکشی به صورت یک راز هست و یک عده معتقد هستند او خودکشی نکرد بلکه مرگش رو شبیه سازی کرد و تا آخر عمر به راحتی و خوبی زندگی کرد و هزاران هزار مثال دیگه و انسان‌های ستمگر بزرگ و غول‌هایی که دنیا رو تحت تاثیر قراردادن با جنایاتشون

منم واقعاً برام سواله که کارما چرا فقط برای مردم عادیه این ستمگرای بزرگ در طول تاریخ که این همه کشتا ...

کارما یه عقیده باطله و دلیل  باطل بودنش دقیقا همین حرفیه و مثالیه که خودتون زدین

بزرگان ادیان شرفی به خاطر عقاید کفرامیز و الحادیشون و باور نداشتن به معاد و قیامت به کارما معتقدن و همه چیو تو همین دنیا خلاصه میکنن در حالی که در دین کامل اسلام تاکید شده که به ذره ای خوبی یا بدی رسیدگی میشه اما نه اینجا در قیامت 

چرا اینجا نه ؟ چون ظرفیتها محدوده همین مثال خودتون چطور یک ستمگری که باعث قتل هزاران نفرشده مجازات شه نهایت یک بار اعدام شه اون یه بار برابری نداره با تعداد قتلها و اعمالش 

بنابراین یک مسلمان نباید از کلمات کفرامیزی مثل همین کارما استفاده کنه و به اموزه های باطل  هندوئیسم یا بودائیسم معتقد باشه خواسته یا ناخواسته

منم واقعاً برام سواله که کارما چرا فقط برای مردم عادیه این ستمگرای بزرگ در طول تاریخ که این همه کشتا ...

نه اتفاقا خدا گاهی بی فرصت یهویی اونارو میبره ک مبادا درد این دنیا از گناهشون کم کنه ک بتونه اون دنیا قشنگ ازخجالتشون دربیاد کم نبوده قدرتمندایی ب وزش بادی مردن 

کارما یه عقیده باطله و دلیل باطل بودنش دقیقا همین حرفیه و مثالیه که خودتون زدینبزرگان ادیان شرفی به ...

سپاس از توضیحاتتون ولی در واقع باز یک علامت سوال بزرگی برای من وجود داره انسانی که در زندگیش میلیون‌ها نفر رو کشته و باعث بدبختی چندین نسل شده حالا سوزاندن او در روز قیامت چه منعتی داره به حال اون تعداد نسل‌های بی‌شماری که تحت تاثیر جنایات او قرار گرفتند 

اینک مهربونی میکنی ب کساییک لیاقت ندارن و اونا اذیتت میکنن و این درد و رنج بخاطراینه ک یادبگیری همجا ...

ای حرفتو تا آخر عمر آویزه ی گوشم میکنم....الان بچهام کنارم نشستن به اونا هم گفتم بیاین ببینین این دوستمون چه حرف قشنگی زده...اینو همبشه آویزه ی گوشتون کنید.....خدا خیرت بده...این جمله رو باید با طلا نوشتو قاب کردو بر دیوار کوب جهان نصب کرد👏👏👏👏👏👏👏خدا خیرت بده