آره همه جا پیشرفت کردن الا ایران ، ولی همون اول اومدن گفتن پیشرفت کردن ازادی دارن و زنهاشون فلانن و ...
از جنیفر و لخت و پتی بیا بیرون
چرا همش یک جمله رو تکرار میکنی
چرا جنبه های مثبتشون رو نمیبینی
پیشرفتهای ما هم خوب بوده ولی همش برای تجهیزات و مسایل جنگی و موشک بوده
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اینا رو باید تحقیر کرد اینا همونایی هستن سنگ یه عده مسئولین و نوحه خان و قاضی و ….رو به سینه میزنن که بچه های خودشون تو رفاه آزادی کاملن اکثرا هم مهاجرت کردن امریکا
از جنیفر و لخت و پتی بیا بیرونچرا همش یک جمله رو تکرار میکنیچرا جنبه های مثبتشون رو نمیبینیپیشرفتهای ...
من گفتم به اسی از چه نظر میگی چه جوره ؟ چون بقیه اونجوری گفتن جوابشم همون بود .... والا پیشرفتی نبوده ، کلا هم همه کشورهای دنیا زیر نظر ابر قدرتها هستن و پیشرفتی نمیکنن مگر به اجازه همون ابر قدرتها همه حکومتها فقط فکر خودشونن کم پیش میاد بفکر پیشرفت باشن الخصوص خاورمیانه بدبخت که همیشه جنگ و خونریزی بوده