2777
2789
عنوان

عاقبت مراجعه به دعانویس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 21 پست
یعنی یه دختر جوون که کلی ارزو داشت و از آرزوهاش برای عروسی گرفتت حرف میزد نتونستن هیج مراسمی بگیرن، ...

آخه این بدبخت خیلی هم کاره بدی نکرده  به نظرم براخودش دعاگرفته برابدبختی دیگران که نگرفته چرااینجورشد برام سواله!!!؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه این بدبخت خیلی هم کاره بدی نکرده به نظرم براخودش دعاگرفته برابدبختی دیگران که نگرفته چرااینجورش ...

چون مادرش دلیل قانع کننده ای برای مخالفت داشت

رفت دعا گرفت که دهن مادرشو ببنده 

خودش اینو میگفت که دیگه مادرش مخالفت نکنه با ازدواجش... 

این اشتباهه 

دعا گرفتن حتی برای زندگی خود ادمم اشتباهه 

چون مادرش دلیل قانع کننده ای برای مخالفت داشترفت دعا گرفت که دهن مادرشو ببنده خودش اینو میگفت که دیگ ...

آره بهترین چیز همون صلاحه خداونده ولی کاره خیلی سختیه هرکی نمیتونه راضی باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بهترین چیز همون صلاحه خداونده ولی کاره خیلی سختیه هرکی نمیتونه راضی باشه

گاهی نشدن یه چیزایی خیر داره

من از صمیم دلم دعا میکنم که دوستم زندگیش روبراه شه

ولی نشدن این ازدواج ب نفع هردو بود

واسه همین خانواده ها مخالف بوذن. الان دارن میفهمن حق با کی بوده 

گاهی نشدن یه چیزایی خیر دارهمن از صمیم دلم دعا میکنم که دوستم زندگیش روبراه شهولی نشدن این ازدواج ب ...

منم تقریبا همینطوری شدم ولی بادعانویس نبود باچله زیارت عاشورا خق شناس بود اونم مه ۱۰۰بارکامل باید بگی به خدا دیگه ازدعادواین چیزامیترسم به خدا نمیتونمم به کسی چیزی بگم همه میگن زیارت عاشوراخوبه چرابرامن خوب نبود!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40