2777
2789
آب چرا . پس چجوری گوشمونو بشوریم

چرا باید گوشتونو بشورید؟

وقتی پرده گوش پاره باشه، آب راحت وارد گوش میانی میشه

و اگه آب تو گوش میانی بره منجر به عفونتای شدید میشه و خیلی پیچیده و خطرناک میشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نخیر تاپیک قبلم عکسا هست .شما هرجور دوس داشتی فکر کن☺️

امیدوارم خوب خوب بشی 

روز پسر نزدیکه شاد باش و به خودت برس

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

چرا باید گوشتونو بشورید؟وقتی پرده گوش پاره باشه، آب راحت وارد گوش میانی میشهو اگه آب تو گوش میانی بر ...

آها پس شستن گوش سالم مشکلی نداره 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

تشکر .نوبت برا فردا داده مشکلی نیست؟

نه

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

پس نگران نباشم ؟دارو مصرف کردی؟

آره چنتا قرص بهم داد برای سرگیجه ناشی از صدمه ای که گوشم دیده

ویتامین E  هم بهم داد روزانه مصرف میکردم

برای حموم هم دکتر گفت باید یه پنبه رو یکم چرب کنی و بزاری توی گوش که آب نره تو گوشت چون خیلی خطرناکه

یا اینکه از کالای ورزشی ازین کیپ های کامل گوش بگیرید

اینکه آب نره توی گوشت رو خیلی جدی بگیر

من تقریبا دو ماه به همین شکل دوش میگرفتم.. تا موقعی که کامل خوب شدم

آها پس شستن گوش سالم مشکلی نداره

کلا آب نره توی گوش بهتره.. حتی کسایی که میرن شنا هم گوش گیر میزارن.. یکی از دوستام گوشش سالم بود ولی آب رفته بود تو گوشش و عفونت کرد

همون لاله گوش رو تمیز کنید کافیه

استفاده از گوش پاک مضر هستش  برو متخصص گوش و حلق و بینی احتمالا خراش ایجاد شده پرده گوش پاره بشه شنوایی کم میشه متخصص برات یه هفته قطره می‌نویسه که داخل گوش نرم بشه و هفته بعدش گوش رو شستشو میده