جدیش بگیر... یه دوربین کار بزار ببین واقعا کی سیب رو میخوره... انقد به بچه ها بی توجهی نکنید بخدا به جز ما موجودات دیگه ای در کنارمون زندگی میکنن لطفا حرفشو باور کن و خودت پیگیریش کن ممکنه به بچه ات آسیب بزنه کم فیلم ترسناک ندیدیم...حرف بچه رو باور نکنی بدتر سرت میاد
پسرمنم به دوست خیالی داشت بارهامتوجه شدم باهاش حرف میزدوبرام تعریف میکرددوستم اینجورگفت اونجورگفت کم کم بزرگترشدیادش رفت
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
حتما به یک روانپزشک و ترجیحا روانپزشکی که در کار با کودکان تخصص داره، مراجعه کنید. البته فکر نمی کنم لازم باشه پسرتون رو همراه خودتون ببرید. تنهایی برید.
By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju