2777
2789
عنوان

بابام میگه میخام رو پای خودت وایستی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 22 پست

میدونم چی میگی 

درک میکنم

آدم انتظار داره از سمت خانواده حمایت بشه.

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت چرا رفتارش اینجوریه ؟؟؟؟؟

ببین خیلی  متاسفم که اینو میگم ولی بعضی از مردها خیلی بی غیرت هستند و اصلا تعصبی رو خانواده شون ندارند. تعصب داشتن هم به این معنی نیست که به بچه ات مدام امر و نهی کنی. متعصب بودن یعنی حامی و حمایتگر خانواده ات باشی و خانواده ات بدونن که میشه روی تو حساب باز کرد.

اصلا مهم نیست که دلیل و چرایی رفتار پدرت رو بدونی،

فقط مهم اینه که قبول کنی از همچین پدری قرار نیست چیزی عایدت بشه.

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

آخه تو رستوران ؟بگو حداقل خودت ی شغل برام دست و پا کن تا رو پای خودم باشم.

به نظرم اگر میخوای بری سرکار برو منشی مطب دکتر یا وردست دندان پزشک شو که بیمه هم بشی انشاالله موفق باشی

ببین الان لیسانس حقوق ام و دارم برای وکالت میخونم خودش میگ سرکار نرو و فقط بخون ولی مشکل ام اینه ادم ...

ای خدا با لیسانس حقوق رفتی ظرفشو رستوران .خاک بر سر مسئولین بی لیاقت ما که بلد نیستن ی کاری برا درس خونده هامون کنن.تو رو خدا شآن خودت و درنظر بگیر و کار کن.بیا برو مربوط به رشته ت سر کار .

گلم، این حس‌هایی که می‌گی طبیعی به نظر میاد. پدر شما ممکنه نگران شما باشه، ولی روش‌های تربیتی قدیمی و متفاوتی داره که شاید با نیازهای شما جور نباشه. ممکنه برای شما کمی سخت باشه چون احساس می‌کنی که حمایت کافی نمی‌گیری. در این شرایط، مهمه که باهاش صحبت کنی و بهش بگی که چه احساسی داری و چی می‌خوای. همدلی و درک متقابل می‌تونه کمک کنه تا بتونی احساساتت رو راحت‌تر باهاش در میون بذاری. البته همیشه در نظر داشته باش که ممکنه از دید پدر شما، این روش‌ها برای مستقل شدن شما به حساب بیاد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

واقعا پدر خوبی داری.

یک شب بیرون رستوران کار 

انواع ازا. ها به ذهن آدم میرسه

ریسک بزرگی کردین واقعا

۱۱ شب هم خیییلی دیره

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم