2777
2789
عنوان

آقا هستم❌پزشک داخلی بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2031 بازدید | 124 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونش بند نیومده 😔

احتمالا دیواره ی گوشتون زخم شده نگران نباشین 

دست دستش نکنین ،گفتم که اولا احتمال پارگی پرده صماختون کمه،حتی اگر پاره شده باشه هم امشب برین بیمارستان کاری براتون نمیکنن چون اورژانسی نیست نهایت یه مسکن و آنتی بیوتیکی بتون بدن،فردا مستقیم برین مطب گوش و حلق و بینی

پرده گوش اگه پاره بشه ترشحات از گوش خارج میشه...شما احتمالا به دیواره گوش صدمه زدی...فردا برید دکتر...نگران نباشید 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
پرده گوش اگه پاره بشه ترشحات از گوش خارج میشه...شما احتمالا به دیواره گوش صدمه زدی...فردا برید دکتر. ...

خییییلی خیلی ممنوم خواهر گلم 😊💐💐💐💐💐خیالم. راحت شد هیچ ترشحی نیومد پس پرده گوش پاره نشده درسته؟

😎🦁🔥

خییییلی خیلی ممنوم خواهر گلم 😊💐💐💐💐💐خیالم. راحت شد هیچ ترشحی نیومد پس پرده گوش پاره نشده درسته؟

وقتی پرده گوش پاره باشه ترشحات خارج میشه از گوش...دیگه جسم خارجی نزار تو گوشتون اون آسیب دیده الان و حساسه...برای آرامش خیالتون فردا به پزشکم مراجعه کنید

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*