2821
2789
عنوان

پریود شدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 48 پست
7/1 بود چطوره؟؟

اگه پلی کیستیک نباشی عالیه. عددش بالاست.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه پلی کیستیک نباشی عالیه. عددش بالاست.

یعنی چی پلی کیستیک؟؟من ماهی که دارو استفاده میکنم فولیکول غالب میشه کیست قرص جلوگیری میخورم ازبین میره دوباره اقدام میکنم 

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
عزیزم من پلی کیستیکم چند باشه ینی خوبه

معمولا رنج آزمایشگاه ها از 1 تا 7 رو نرمال میدونن. هرچی تخمکت کمتر باشه پایین تره. یعنی نزدیک به یائسگی. معمولا زیر 1 رو میگن باید تخمک اهدایی بگیرن. ولی اگه پلی کیستیکی ناخودآگاه عدد رو بالا نشون میده. بخاطر کیست ها. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
یعنی چی پلی کیستیک؟؟من ماهی که دارو استفاده میکنم فولیکول غالب میشه کیست قرص جلوگیری میخورم ازبین می ...

سونوگرافی رفتی؟؟؟اونجا میگی پلی کیستیکی یا نه ،ینی کیست تخمدان

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون
یعنی چی پلی کیستیک؟؟من ماهی که دارو استفاده میکنم فولیکول غالب میشه کیست قرص جلوگیری میخورم ازبین می ...

یعنی کیست زیاد و عمده داشتن. ( ساده ش این میشه)

کلا اگه کیست نداری. یا حداقل کیست حاد نداری. جوری که مثلا باید دارو بخوری کیستت برطرف بشه یا حتی جراحی. عدد خوبیه. زیر 1 معمولا خطرناکه. 

سونوگرافی رفتی؟؟؟اونجا میگی پلی کیستیکی یا نه ،ینی کیست تخمدان

آره رفتم نه نگفته چیزی ولی فولیکوله غالبی که باید باهاش باردارشم چون نمیشم میشه کیست که قرص جلوگیری یه ماه میخورم ازبین میره این یعنی پلی کیستیک؟

اف اس اچ برا چیه؟

آزمایش محرک فولیکوله . که متوجه بشن اصلا فولیکول غالب داری. اندازه ی فولیکولهاتو میگه.

یعنی کیست زیاد و عمده داشتن. ( ساده ش این میشه) کلا اگه کیست نداری. یا حداقل کیست حاد نداری. جوری ک ...

ممنون از راهنماییت😍 یکم خیالم راحت شد ولی بازم برم دکتر ببینم چی میگه چون فقط با دارو پریود میشم یکم میترسم

آره رفتم نه نگفته چیزی ولی فولیکوله غالبی که باید باهاش باردارشم چون نمیشم میشه کیست که قرص جلوگیری ...

تا جاییکه من میدونم اره همینه،تخمک ازاد نمیشه و تبدیل به کیست میشن

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز