2777
2789
عنوان

دوستم ب شوهرش خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 105 پست
خب طلاقش بدهبهتردوستت نون خونه شوهر رو میخوره بعد عشق و حال رو یه جای دیگه میره میده به بقیهتازه الا ...

میگ دوسش دارم💔🤣

گفتم اگ دوسش داشتی اینکارا نمیکردی

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

اره والا میگن مقصر شوهرش ولی بنظرمن همه چی به ذات آدما برمیگرده

اسی که نوشته تو زمان مجردی هم پدر و مادرش رو می پیچونده و مخفی داشته برای خودش

پس باعثش شوهره نیست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی که نوشته تو زمان مجردی هم پدر و مادرش رو می پیچونده و مخفی داشته برای خودشپس باعثش شوهره نیست

اینو ننوشتم ولی اره میپیچونده

سیمکارت مخفیم واس همین حالاشه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

میگ دوسش دارم💔🤣گفتم اگ دوسش داشتی اینکارا نمیکردی

دوستش نداره

پیچوندنش از پیچوندن پدر و مادرش راحت تره

میخواد رفاه و آزادی عمل ِ خونه شوهر رو داشته باشه

که شب بره بیرون و ....

پسره عقل داشته باشه طلاقش میده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اینو ننوشتم ولی اره میپیچوندهسیمکارت مخفیم واس همین حالاشه

گفتی سیمکارت مخفی و اینستا مخفی داشته

و هزار تا رل ....

جمله دقیقت یادم نیست ولی تو همین تاپیک گفتی

فکر کردم مربوط به مجردیش بوده

میگ بعدش با شوهرمم رابطه داشتم

بفرما

این دوستت باید بیاد به بقیه هم درس بده

راهنمایی گرفتنش چیه 😅 

خودش یه تنه همه رو حریفه 

کلاس آموزشی باید بذاره

[QUOTE=380396745]قبلا مرد ها خیانت میکردن الان چرا زن ها رومون رو سیاه میکنن بمولا من به پارتنرم میگم که مرد ها خیان ...[/QU

خیانت ربطی به جنسیت نداره طرف چه زن چه مرد میتونه خیانت کنه

اسی این شوهر در نهایت براش شوهر نمیشه

اینقدر هم شکاک هست

الانم که دیگه بدتر میخواد بشه

دوستت هم بهش بگو خودشو با این کارا ناقص و خراب نکنه

رو قیافه هاشونم تاثیر میذاره حتی

بگو بره برای خودش و زندگیش یه کار درست بکنه

چیه به خدا

با این مرد و اون مرد

بفرمااین دوستت باید بیاد به بقیه هم درس بدهراهنمایی گرفتنش چیه 😅 خودش یه تنه همه رو حریفه کلاس آموز ...

کلاس بذاره؟لجن بازی و هفت خط یودن مگ خوبه

این ته ته چاه هست خدا نجاتش بدع

بفرمااین دوستت باید بیاد به بقیه هم درس بدهراهنمایی گرفتنش چیه 😅 خودش یه تنه همه رو حریفه کلاس آموز ...

واقعا چندسال پیش تویه شهری یه دونه ازاین نمونه هامث دوس اسی روبادونفرمیگیرن ومیبرن پیش قاضی برای محاکمه

قاضی میگه آلان باچندنفرتوروگرفته اند متهم میگه دونفر قاضی میپرسع راستش روبگوتاحالاباچن نفرتواین شهررابطه داشتی میگه آی قاضی راستش رومیخوایی میگه آره

میگه باکل شهروحومه

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

واقعا چندسال پیش تویه شهری یه دونه ازاین نمونه هامث دوس اسی روبادونفرمیگیرن ومیبرن پیش قاضی برای محا ...

چ رک بوده بنده خدا🤣

خاک توسرش

کلاس بذاره؟لجن بازی و هفت خط یودن مگ خوبهاین ته ته چاه هست خدا نجاتش بدع

یه دوست داشتیم دبیرستان

نمیدونم در چه حدی بود این کاراش

راستش حرفهای خوبی نشنیدم در موردش

الان آمریکاست

گفتن یه شوهر آمریکایی هم کرده

واقعا چندسال پیش تویه شهری یه دونه ازاین نمونه هامث دوس اسی روبادونفرمیگیرن ومیبرن پیش قاضی برای محا ...

یاد کلثوم اکبری افتادم 😂 اونم با شهر و حومه کار می‌کرد 😅