2777
2789
عنوان

دوستم ب شوهرش خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 105 پست
بستگی داره از رابطش چقدر گذشته مدت کمی باشه پزشک قانونی به راحتی تشخیص میده....

جدی؟فک کنم کمتر از یک ماه

دلم میسوزه براش ولی اگ تشخیصم بدن حقشه...خیلی خرابکاری کرده

امیدوارم ب راه راست هدایت شه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

خودم شاهدم شوهرش شکاکهموقعی ک عقد بودن یبار شوهرش زنگش زد ما بیرون بودیمبخدا ما میدوییدیم ب خط برسیم ...

لازم دلیل بر خیانت نیست هزارتا روش وجود داره واسه حل مشکل

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ترس گفنه بوده با دوستم بودم،دیگ شوهرش زنگ دوست این زده بوده و انقد سرش داد زده بوده از ترس راستشو ...

😐از داد پشت تلفن ترسیده راستشو گفته😏

این حرفش چرت بوده دوستیش الکی بوده حوصله دردسر نداشته همه چیو زود گفته خلاص بشه

عزیزم هرزه راهنمایی کنیم؟همینمون مونده بود

نه داشتم میگفتم دنیا چقد خراب شده...از دیروز ک فمیدم حالم خیلی بد شد

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

جدی؟فک کنم کمتر از یک ماهدلم میسوزه براش ولی اگ تشخیصم بدن حقشه...خیلی خرابکاری کردهامیدوارم ب راه ر ...

ثابت میشه.....

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

😐از داد پشت تلفن ترسیده راستشو گفته😏این حرفش چرت بوده دوستیش الکی بوده حوصله دردسر نداشته همه چیو ...

بابا دوست خودم شوهرش سرش داد زده بود راستشو گفته

چرا دنبال زیر بغل مارین مگ این چیزا کم اتفاق میوفته باور ندارین

خودم شاهدم شوهرش شکاکهموقعی ک عقد بودن یبار شوهرش زنگش زد ما بیرون بودیمبخدا ما میدوییدیم ب خط برسیم ...

مطمئنی همون موقع هم ازش خط مخفی ندیده 

اینجور ادما مریضن گلم و طرف هم روانی میکنن

یه عمر به شوهرم شک داشتم از همون روز اول 

الان بعد ۱۴سال فهمیدم از اول خط مخفی داشته بعد ها اینستا مخفی ووو 

یعنی الکی شک نداشتم همیشه میگفت تو ایراد داری تو شکاکی من حتی پیام های اون سالهام تو جیمیل مخفیش خیلی شانسی دراوردم دیدم از اول اینجور بوده

منتها الانبه یه ور پسرمم نمیگیرم و برامم مهم نیست نه دوسش دارم نه اهل خیانتم خدا خودش خوب جوابش داد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
مطمئنی همون موقع هم ازش خط مخفی ندیده اینجور ادما مریضن گلم و زرف هم روانی میکننیه عمر به شوهرم شک د ...

هم خودش هم شوهرش ادمای درستی نیسن...انقد دوستیمون قدیمیه دلم نمیاد خرابش کنم ولی دوستم خیلی خراب شده

خیانت چقد زیاد شده...

دعا کنیم واس ظهور...

خیانت همجنسگرایی...دیگ احساس میکنم این دنیای کثیف بسمه

من بهش گفتم اگ حموم رفته باشی ثابت نمیشه:/

عزیزم با تست دی ان ای همهههه چی و مشخص میکنن مو رو از ماست میکشن بیرون