2777
2789
عنوان

به بهترین معلمت سلام کن😍😍

39 بازدید | 2 پست

اسمش+درسش+تشکر، سلام... یا هرچیزی 

تونستین سالی ک دبیرتون بوده رو هم بگین

نوستالژی#  شه😍🥰🤭

خودمممم

خانم رمضان زاده، دبیر زمین یازدهم هرجا هستی تنت سلامتتتت🤩🤍🙂

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

خانم مطرح خیلی دوستش داشتم ... تا چند سال باهم در ارتباط بودیم متاسفانه تصادف کرد و فوت شد 

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

خانم مطرح خیلی دوستش داشتم ... تا چند سال باهم در ارتباط بودیم متاسفانه تصادف کرد و فوت شد

روحشون شاد🖤

چه درسی؟ 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.