2777
2789
فدات والا من دوستام همه میزنن ب تخته میگن بهت نمیادزایمان داشتی اصلا بچه توشکمت نبودهاینجا عیب مبزار ...

اینجا همینطوریه ببین من خودم ورزشکارم خب شکمم کات داره ازین سیکس پک دخترونه ها😁بعد ی بار عکس گذاشتم اینجا گفتن بهم عقده ای تو پری نههه باید چن کیلو لاغر شی درصورتی تو باشگاه همه دوس دارن مثه من شن😐😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اینجا همینطوریه ببین من خودم ورزشکارم خب شکمم کات داره ازین سیکس پک دخترونه ها😁بعد ی بار عکس گذاشتم ...

دقیقا من ۳۲سالمه هرجامیرم فک میکنن۲۵سالمه بخاطراندامم ک دخترونس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من ۳۲سالمه هرجامیرم فک میکنن۲۵سالمه بخاطراندامم ک دخترونس

حالا من ۲۲ سالمه ولی هرکی میبینتم فکر میکنه دبیرستانیم😁

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه جلوه خوبی ندارهبیشتر برای قدهای بلندتر اینطوریه حالا هرکسی سلیقه ای داره

من 170 ام با وزن 50 شکم ندارم کمرم باریکه همه تعریف میکنن دختر خالمم 157 فک کنم هس لاغره مث من. نی قلیون ک نیس بگیم جلوه خوبی نداره ولی خب بستگی ب قد هم داره بیخیال

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من 170 ام با وزن 50 شکم ندارم کمرم باریکه همه تعریف میکنن دختر خالمم 157 فک کنم هس لاغره مث من. نی ق ...

😂😂

واقعا عجیبه بابت نظرات ساده تو ی تاپیک سلیقه ای هم باید جواب پس داد!

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

😂😂واقعا عجیبه بابت نظرات ساده تو ی تاپیک سلیقه ای هم باید جواب پس داد!

سلیقه با اینکه بگی طرف با این وزنو قد خوب نی کلا فرق داره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم