2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

265 بازدید | 38 پست

سلام 

من امروز رفتم سونوگرافی یدونه فولیکول 21داشتم دکتر قرای فردا9صبح بهم آمپول داد وگفت دوازده شب به بعد میتونس اقدام کنی من چون قرای پسر میخوام دکتر گفتش اگر دیدی زیر دلت درد گرفت بعد آروم شدم یعنی تخمک آزاد شده اقدام کن الان واقعا من گیج شدم🫠

نمیدونم چیکار کنم گفت میتونی پنج صبح پس فردا هم اقدام کنی اما نمیدونم کدوم بهتره کسی تجربه د

اره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کیت تخمک گذاری بزن اگه هم پریودینپت منظمه ۱۴ روز از سیکلت کم کن میشه تایم تخمک گذاری یعنی ۲۸ روزه با ...

برای من ۲۸ روزه است فردا هم روز ۱۴سیکلمه اما چون گفته دوازده شب به بعد نمیدونم چیکار کنم 

والا اینچیزا همش احتمالهمن با یبار خطا و قرص ارژانسی حامله شدم و اصلا فکرشو نمی کردم پسر باشه ولی پس ...

میدونم والا ولی باز میگم تلاشم و بکنم من یه دختر دارم همسرم خیلی دلش پسر میخواد 🫠

برای من ۲۸ روزه است فردا هم روز ۱۴سیکلمه اما چون گفته دوازده شب به بعد نمیدونم چیکار کنم

تخمک آزاد شد ترشح کشدارباید داشته باشی،حسابی هم باید تو رابطه گرم باشی،ینی قبلش تحریک بشی که وازنت حسابی ترشح داشته باشه،چون خودم روزی که رابطه داشتیم درخواست کردم و خیلی هوسی بودم،بچمم پسر شد

میدونم والا ولی باز میگم تلاشم و بکنم من یه دختر دارم همسرم خیلی دلش پسر میخواد 🫠

راستش من صلا خودم فکر نمی کردم پسر بشه،همسرمم میگه مایعی که ریخت داخل وازنم خیلی بوده،اون شب جفتمون گرم بودیم تا حدی که ارژانسی عمل نکرد